Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Oborovo 74 Troops of Doom
4-1-3-2 Tactiek RustInPeace
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 7
44.5 gemiddelde waardering 41.4
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Florek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Busuioc de bal. Busuioc met een sublieme pass. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mrvoš probeert de bal met de borst te controleren. Busuioc rent richting de bal. Bebek begaat een overtreding. Bebek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek passt de bal in één keer door. Busuioc is nu in balbezit. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Trofast heeft problemen om de bal te vangen. Busuioc is nu in balbezit. Huško begaat een overtreding. Huško krijgt een gele kaart. Busuioc roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Busuioc kan niet meer verder spelen. Lamperski komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Florek is nu in balbezit. Florek geeft de bal voor. Trofast is nu in balbezit. Trofast draait met de bal, schiet en ... Rogulja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kreso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecikoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deijkers probeert de bal met de borst te controleren. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zuzčák rent richting de bal. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvoš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mrvoš is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lamperski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lamperski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Huško bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško passt de bal zonder na te denken. Trofast rent richting de bal. Trofast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Troops of Doom 1:0

43e minuut.
Kopić met een sublieme pass. Deijkers speelt de bal door. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Buzzolino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 55%, Troops of Doom 45%.
NK Oborovo 74 - Troops of Doom 1:0

49e minuut.
Dunin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lamperski de bal. Lamperski passt de bal met de wreef. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel. Buzzolino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzzolino met een sublieme pass. Florek kopt de bal weg. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Troops of Doom 2:0

53e minuut.
Kreso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreso geeft een lange en hoge pass. Daar is Cassibba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Troops of Doom 2:1

57e minuut.
Planinc rent richting de bal. Planinc geeft de bal voor. Klungelig pakt Dunin de bal. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza draait met de bal, schiet en ... Buzzolino bokst de bal weg. Deijkers is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Oborovo 74 - Troops of Doom 2:2

60e minuut.
Rogulja trapt de bal weg. Čorak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Deijkers de bal onder controle te krijgen. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Buzzolino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Buzzolino trapt de bal weg. Huško kopt de bal weg. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lamperski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Rogulja bokst de bal weg. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Planinc kopt de bal weg. Zuzčák is nu in balbezit. Čorak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuzčák wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zuzčák kan niet meer verder spelen. Balcerzak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Planinc met de inworp. Pecikoza heeft problemen om de bal te vangen. Cassibba rent richting de bal. Cassibba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brandstätter bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandstätter geeft de bal voor. Čorak verovert de bal door een tackle van achteren. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Buzzolino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 58%, Troops of Doom 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Oborovo 74 - Troops of Doom 2:2