Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
henka osijek NK Upisničar
Normal Tactiek LIGA
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Velović kopt de bal weg. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić rent richting de bal. Baburić schiet op doel. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velović is nu in balbezit. Velović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:1

17e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca met een sublieme pass. Jureša rent richting de bal. Velović onderschept slim de pass. Velović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Motl kan de bal niet met de borst controleren. Siara rent richting de bal. Siara probeert naar een medespeler te passen. Baburić is nu in balbezit. Baburić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Namor probeert naar een medespeler te passen. Baburić is nu in balbezit. Baburić met een sublieme pass. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:2

26e minuut.
Muhar kopt de bal weg. Namor bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara met een sublieme pass. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović haalt uit met een fantastische trap. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Velović rent richting de bal. Velović geeft een lange en hoge pass. Siara rent richting de bal. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Namor speelt de bal door. Siara rent richting de bal. Siara passt de bal in één keer door. Baburić rent richting de bal. Baburić schiet op doel. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Spajić controleert de bal met de borst. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Baburić rent richting de bal. Baburić draait met de bal, schiet en ... Bujas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:3

32e minuut.
Slovenský probeert de bal aan de voet te houden. Slovenský geeft de bal voor. Velović kopt de bal weg. Baburić is nu in balbezit. Baburić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Klungelig pakt Motl de bal. Slovenský met een sublieme pass. Klungelig pakt Baburić de bal. Baburić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:4

40e minuut.
Treven kopt de bal weg. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović rent richting de bal. Velović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Namor probeert naar een medespeler te passen. Siekiera probeert naar een medespeler te passen. Velović speelt de bal door. Klungelig pakt Baburić de bal. Baburić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 73%, NK Upisničar 27%.
henka osijek - NK Upisničar 0:5

46e minuut.
Motl heeft problemen om de bal te vangen. Motl met een sublieme pass. Slovenský met een sublieme pass. Daar is Velović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara rent richting de bal. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:6

54e minuut.
Baburić is nu in balbezit. Jureša probeert naar een medespeler te passen. Velović rent richting de bal. Velović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:7

57e minuut.
Ferrugem rent richting de bal. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera passt de bal met de wreef. Velović is nu in balbezit. Velović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem probeert naar een medespeler te passen. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Velović is nu in balbezit. Velović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Siara kopt de bal weg. Daar is Treven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slovenský geeft een hoge lob. Daar is Velović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Siara speelt de bal door. Velović rent richting de bal. Velović probeert naar een medespeler te passen. Baburić is nu in balbezit. Baburić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Siara geeft een hoge lob. Velović heeft problemen om de bal te vangen. Baburić rent richting de bal. Baburić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Upisničar 0:8

77e minuut.
Velović geeft de bal voor. Fonseca kopt de bal weg. Slovenský geeft een hoge lob. Baburić is nu in balbezit. Baburić draait met de bal, schiet en ... Bujas bokst de bal weg.

79e minuut.
Škorc speelt de bal door. Namor is nu in balbezit. Namor passt de bal in één keer door. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Namor geeft een hoge lob. Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft een hoge lob. Baburić is nu in balbezit. Baburić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 85%, NK Upisničar 15%.
henka osijek - NK Upisničar 0:8