Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid 2015 ceska
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Belančić met een sublieme pass. Ivosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivosić met een sublieme pass. Vidačak rent richting de bal. Vidačak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Antelj is nu in balbezit. Antelj geeft de bal voor. Žarko geeft een hoge lob. Daar is Ivosić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivosić schiet op doel. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Butina is nu in balbezit. Vidačak onderschept slim de pass. Vidačak haalt uit met een fantastische trap. Fujs probeert de bal aan de voet te houden. Vlajnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - ceska 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 37%, ceska 63%.
real madrid 2015 - ceska 1:0

48e minuut.
Antelj passt de bal zonder na te denken. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejić rent richting de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ivosić is nu in balbezit. Ružak verovert de bal door een tackle van achteren. Ružak speelt de bal door. Pejić rent richting de bal. Pejić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Skorija met een snelle inworp. Klungelig pakt Ružak de bal. Ivosić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivosić geeft de bal voor. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pejić is nu in balbezit. Pejić schiet op doel. Todorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šustić rent richting de bal. Šustić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madrid 2015 - ceska 1:1

84e minuut.
Vidošević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šustić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vera rent richting de bal. Vera met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 53%, ceska 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid 2015 - ceska 1:1