Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.11 [del]
  • Stadion: Kancel
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17568
NK Upisničar NK Oborovo 74
zlo Tactiek 4-1-3-2
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
42.3 gemiddelde waardering 41.8
good Schieten adequate
adequate Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski passt de bal in één keer door. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Brandstätter de bal. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović is nu in balbezit. Boury is nu in balbezit. Boury draait met de bal, schiet en ... Buzzolino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bałamut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boury met een sublieme pass. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec passt de bal met de wreef. Ferrugem rent richting de bal. Ferrugem geeft de bal voor. Buzzolino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca geeft een hoge lob. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - NK Oborovo 74 1:0

13e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Kopić heeft problemen om de bal te vangen. Velović rent richting de bal. Velović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kopić passt de bal met de wreef. Lamperski is nu in balbezit. Bałamut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bałamut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 57%, NK Oborovo 74 43%.
NK Upisničar - NK Oborovo 74 1:0

46e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Kowalec geeft een lange en hoge pass. Baburić is nu in balbezit. Baburić draait met de bal, schiet en ... Buzzolino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - NK Oborovo 74 2:0

51e minuut.
Ferrugem met de inworp. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec onderschept slim de pass. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Boury geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boury verovert de bal door een tackle van achteren. Boury met een sublieme pass. Baburić is nu in balbezit. Baburić draait met de bal, schiet en ... Buzzolino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hernández Pindado is nu in balbezit. Kowalec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernández Pindado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Florek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Veroli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bałamut verovert de bal door een tackle van achteren. Bałamut geeft de bal voor. Velović rent richting de bal. Velović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mrkobrad neemt vlug de vrije trap. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury rent richting de bal. Boury draait met de bal, schiet en ... Buzzolino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dunin geeft een hoge lob. Kowalec probeert de bal met de borst te controleren. Kowalec geeft een lange en hoge pass. Velović krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kopić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut passt de bal zonder na te denken. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović haalt uit met een fantastische trap. Buzzolino bokst de bal weg. Baburić is nu in balbezit. Baburić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - NK Oborovo 74 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 51%, NK Oborovo 74 49%.
NK Upisničar - NK Oborovo 74 3:0