Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Oborovo 74 NK Upisničar
4-1-3-2 Tactiek zlo
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
41.2 gemiddelde waardering 42
redelijk Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


25e minuut.
Sendon met de inworp. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abreu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Siekiera raakt geblesseerd tijdens het duel. Siekiera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velović maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kreso de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 52%, NK Upisničar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Oborovo 74 - NK Upisničar 0:0

48e minuut.
Kreso kopt de bal weg. Klungelig pakt Plessis de bal. Kreso rent richting de bal. Arango onderschept slim de pass. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dunin onderschept slim de pass. Dunin geeft een hoge lob. Siekiera is nu in balbezit. Siekiera draait met de bal, schiet en ... Buzzolino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fonseca passt de bal zonder na te denken. Kótai is nu in balbezit. Kruziński begaat een overtreding. Kruziński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Czarnkowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lövész passt de bal met de wreef. Veroli geeft de bal voor. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák verovert de bal door een tackle van achteren. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. Granados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lövész passt de bal zonder na te denken. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kreso ... Strafschop! Kreso is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Arango is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arango neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera passt de bal met de wreef. Velović rent richting de bal. Velović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - NK Upisničar 0:1

84e minuut.
Dunin onderschept slim de pass. Sendon rent richting de bal. Dunin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunin krijgt een gele kaart. Sendon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 59%, NK Upisničar 41%.
NK Oborovo 74 - NK Upisničar 0:1