Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
henka osijek Troops of Doom
Normal Tactiek RustInPeace
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 40.2
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvoš geeft een hoge lob. Hegedušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hegedušić geeft de bal voor. Kosovčić is nu in balbezit. Huško geeft een lange en hoge pass. Pecikoza controleert de bal met de borst. Pecikoza draait met de bal, schiet en ... Bujas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - Troops of Doom 0:1

11e minuut.
Kišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebek verovert de bal door een tackle van achteren. Bebek passt de bal met de wreef. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. De bal raakt de paal. Bujas bokst de bal weg.

14e minuut.
Kosovčić passt de bal in één keer door. Treven rent richting de bal. Huško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huško krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Čorak met een sublieme pass. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza met een sublieme pass. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - Troops of Doom 0:2

32e minuut.
Motl passt de bal zonder na te denken. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza passt de bal in één keer door. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza passt de bal met de wreef. Deijkers rent richting de bal. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Huško onderschept slim de pass. Mrvoš probeert naar een medespeler te passen. Cassibba is nu in balbezit. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 81%, Troops of Doom 19%.
henka osijek - Troops of Doom 0:2

48e minuut.
Spajić met een sublieme pass. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza passt de bal in één keer door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pecikoza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cassibba rent richting de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bujas trapt de bal weg van het doel. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza probeert naar een medespeler te passen. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Planinc met een sublieme pass. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza passt de bal met de wreef. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - Troops of Doom 0:3

57e minuut.
Treven geeft de bal voor. Mrvoš kopt de bal weg. Daar is Cassibba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bebek met een sublieme pass. Deijkers rent richting de bal. Treven is nu in balbezit. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Bujas trapt de bal weg. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza draait met de bal, schiet en ... Bujas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Spajić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecikoza met een snelle inworp. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kvaternik geeft de bal voor. Mrvoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kišić begaat een overtreding. Kišić krijgt een gele kaart. Mrvoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Huško zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deijkers springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Čorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Čorak geeft de bal voor. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. Bujas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Huško de bal. Huško geeft een lange en hoge pass. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Serdar met de inworp. Huško is nu in balbezit. Motl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 82%, Troops of Doom 18%.
henka osijek - Troops of Doom 0:3