Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid 2015 MajstoriSaStrozanca
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Pješčić met een sublieme pass. Vulin is nu in balbezit. Vulin passt de bal in één keer door. Ivosić is nu in balbezit. Ivosić schiet op doel. Ždrale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Boghetta kopt de bal weg. Ivosić is nu in balbezit. Ivosić passt de bal met de wreef. Pecirep is nu in balbezit. Pecirep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dolić rent richting de bal. Boghetta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolić. Boghetta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boghetta kan niet meer verder spelen. Milanović komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Pušić probeert de bal aan de voet te houden. Vulin probeert naar een medespeler te passen. Pecirep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecirep draait met de bal, schiet en ... Pješčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarko rent richting de bal. Vukasović onderschept slim de pass. Dinić rent richting de bal. Dinić schiet op doel. Paal! Todorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vukasović is nu in balbezit. Seleš rent richting de bal. Vukasović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukasović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 43%, MajstoriSaStrozanca 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid 2015 - MajstoriSaStrozanca 0:0

50e minuut.
Vulin heeft problemen om de bal te vangen. Vulin geeft een hoge lob. Belančić is nu in balbezit. Pecirep is nu in balbezit. Pecirep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - MajstoriSaStrozanca 1:0

55e minuut.
Panović onderschept slim de pass. Panović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pecirep de bal. Ivosić rent richting de bal. Ivosić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Belančić verovert de bal door een tackle van achteren. Belančić met een sublieme pass. Pecirep is nu in balbezit. Pecirep haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Žarko is nu in balbezit. Marčev is nu in balbezit. Žarko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žarko krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ivosić met een sublieme pass. Pecirep bereikt de bal nog maar net als eerste. Simčić begaat een overtreding. Simčić krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Golub is nu in balbezit. Golub geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vulin de bal. Marčev onderschept slim de pass. Marčev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vulin passt de bal in één keer door. Marčev is nu in balbezit. Marčev speelt de bal door. Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukasović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madrid 2015 - MajstoriSaStrozanca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 57%, MajstoriSaStrozanca 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid 2015 - MajstoriSaStrozanca 1:1