Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MajstoriSaStrozanca Troops of Doom
Normal Tactiek RustInPeace
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 38.8
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


16e minuut.
Golub rent richting de bal. Huško onderschept slim de pass. Huško speelt de bal door. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. Ždrale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Vukasović de bal. Planinc rent richting de bal. Planinc passt de bal in één keer door. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza schiet op doel. Ždrale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Huško speelt de bal door. Vorkapić speelt de bal door. Golub rent richting de bal. Mrvoš onderschept slim de pass. Mrvoš probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mrvoš speelt de bal door. Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čorak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čorak krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Simčić rent richting de bal. Deijkers onderschept slim de pass. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers verovert de bal door een tackle van achteren. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Ždrale bokst de bal weg.

33e minuut.
Pješčić geeft de bal voor. Vorkapić kopt de bal weg. Dolić heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pješčić geeft een hoge lob. Huško kopt de bal weg. Daar is Golub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - Troops of Doom 0:1

44e minuut.
Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško passt de bal met de wreef. Pješčić is nu in balbezit. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers schiet op doel. Ždrale bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - Troops of Doom 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 87%, Troops of Doom 13%.
MajstoriSaStrozanca - Troops of Doom 0:2

51e minuut.
Planinc met een snelle inworp. Mrvoš met een sublieme pass. Deijkers rent richting de bal. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba draait met de bal, schiet en ... Ždrale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - Troops of Doom 0:3

53e minuut.
Deijkers met een sublieme pass. Huško rent richting de bal. Huško speelt de bal door. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Ždrale met een harde bal richting middenveld. Mrvoš kopt de bal weg. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Huško geeft de bal voor. Sjeran kopt de bal weg. Simčić is nu in balbezit. Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vorkapić kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolić de bal. Cassibba rent richting de bal. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Ždrale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

79e minuut.
Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza met een sublieme pass. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - Troops of Doom 0:4

84e minuut.
Planinc geeft een hoge lob. Cassibba rent richting de bal. Pješčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cassibba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cassibba kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ždrale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cassibba rent richting de bal. Cassibba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - Troops of Doom 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 88%, Troops of Doom 12%.
MajstoriSaStrozanca - Troops of Doom 0:5