Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troops of Doom MajstoriSaStrozanca
RustInPeace Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
10% Spel op eigen helft 90%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 18.6
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tušanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tušanović geeft de bal voor. Huško kopt de bal weg. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pecikoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrvoš is nu in balbezit. Mrvoš passt de bal in één keer door. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Sjeran kopt de bal weg. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pecikoza heeft problemen om de bal te vangen. Pecikoza passt de bal met de wreef. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Pješčić probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pecikoza zal de hoekschop nemen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Cassibba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ždrale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dinić rent richting de bal. Mrvoš verovert de bal door een tackle van achteren. Mrvoš geeft een hoge lob. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Huško geeft een hoge lob. Tušanović kan de bal niet met de borst controleren. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza passt de bal in één keer door. Pješčić probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 1:0

16e minuut.
Bebek geeft een lange en hoge pass. Huško bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško speelt de bal door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Inworp. Huško zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrvoš met een sublieme pass. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Simčić is nu in balbezit. Huško rent richting de bal. Simčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simčić krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mrvoš geeft de bal voor. Pecikoza geeft een hoge lob. Daar is Sjeran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Huško rent richting de bal. Huško passt de bal zonder na te denken. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Sjeran probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

38e minuut.
Dinić kopt de bal weg. Bebek is nu in balbezit. Bebek geeft een lange en hoge pass. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troops of Doom 13%, MajstoriSaStrozanca 87%.
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 2:0

46e minuut.
Golub passt de bal met de wreef. Dolić rent richting de bal. Dolić passt de bal zonder na te denken. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 3:0

56e minuut.
Ždrale trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrvoš met de inworp. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ždrale met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrvoš met een snelle inworp. Pecikoza heeft problemen om de bal te vangen. Pecikoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mrvoš is nu in balbezit. Mrvoš geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pješčić de bal onder controle te krijgen. Cassibba rent richting de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Pješčić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecikoza met de inworp. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pješčić kopt de bal weg. Mrvoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvoš passt de bal met de wreef. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Huško de bal. Huško geeft een hoge lob. Deijkers heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers schiet op doel. Ždrale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 4:0

68e minuut.
Serdar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huško bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško passt de bal in één keer door. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 5:0

70e minuut.
Huško bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško met een sublieme pass. Deijkers probeert naar een medespeler te passen. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Ždrale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Marčev is nu in balbezit. Planinc verovert de bal door een tackle van achteren. Planinc passt de bal zonder na te denken. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 6:0

87e minuut.
Marčev met de inworp. Čorak geeft de bal voor. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troops of Doom 8%, MajstoriSaStrozanca 92%.
Troops of Doom - MajstoriSaStrozanca 7:0