Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:44
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.11 [del]
  • Stadion: Kancel
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10448
NK Upisničar ceska
LIGA OFF Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.2 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Boury passt de bal in één keer door. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango passt de bal in één keer door. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 1:0

15e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Vlajnić trapt de bal weg. Vera kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ružak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury geeft een lange en hoge pass. Arango kopt de bal weg. Kallasma probeert de bal aan de voet te houden. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 2:0

25e minuut.
Boury passt de bal zonder na te denken. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma draait met de bal, schiet en ... Butina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Namor probeert naar een medespeler te passen. Fujs probeert de bal met de borst te controleren. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 3:0

32e minuut.
Namor met een sublieme pass. Slovenský is nu in balbezit. Slovenský speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 4:0

34e minuut.
Fujs geeft de bal voor. Boury rent richting de bal. Boury passt de bal zonder na te denken. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arango passt de bal met de wreef. Kallasma rent richting de bal. Kallasma passt de bal met de wreef. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 5:0

44e minuut.
Namor bereikt de bal nog maar net als eerste. Namor geeft een hoge lob. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 36%, ceska 64%.
NK Upisničar - ceska 6:0

48e minuut.
Boury rent richting de bal. Boury passt de bal met de wreef. Kallasma probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Antelj kopt de bal weg. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Boury begaat een overtreding. Vera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vera kan niet meer verder spelen. Čabrić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Boury probeert naar een medespeler te passen. Slovenský is nu in balbezit. Slovenský speelt de bal door. Klungelig pakt Arango de bal. Arango draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Slovenský geeft een hoge lob. Boury speelt de bal door. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel. Vlajnić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ružak rent richting de bal. Boury onderschept slim de pass. Boury passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kowalec komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Boury met een sublieme pass. Slovenský rent richting de bal. Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fujs de bal. Vlajnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 7:0

64e minuut.
Siekiera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boury is nu in balbezit. Boury geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arango de bal. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Buitenspel voor Dostanić. Goede buitenspelval van de verdediging. Ferrugem neemt vlug de vrije trap. Jerinić rent richting de bal. Namor bereikt de bal nog maar net als eerste. Namor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Boury geeft een lange en hoge pass. Arango rent richting de bal. Arango met een sublieme pass. Slovenský rent richting de bal. Slovenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 8:0

77e minuut.
Rušin geeft een lange en hoge pass. Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Arango kopt de bal weg. Slovenský is nu in balbezit. Slovenský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Butina met een sublieme pass. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera passt de bal met de wreef. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - ceska 9:0

88e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal zonder na te denken. Namor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arango de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 18%, ceska 82%.
NK Upisničar - ceska 9:0