Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Oborovo 74 Blue Lion
4-1-3-2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 15.4
good Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Vala is nu in balbezit. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski met een sublieme pass. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Veroli is nu in balbezit. Veroli passt de bal zonder na te denken. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal met de wreef. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov bokst de bal weg. Daar is Raljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 1:0

13e minuut.
Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński speelt de bal door. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zuzčák is nu in balbezit. Kruziński is nu in balbezit. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Jerolimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 2:0

15e minuut.
Presečki bereikt de bal nog maar net als eerste. Presečki passt de bal met de wreef. Ivanišin speelt de bal door. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 3:0

20e minuut.
Veroli geeft een hoge lob. Ivanišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Veroli geeft een lange en hoge pass. Zuzčák maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 4:0

25e minuut.
Veroli rent richting de bal. Veroli geeft een lange en hoge pass. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 5:0

26e minuut.
Dunin onderschept slim de pass. Abreu is nu in balbezit. Abreu geeft een lange en hoge pass. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Veroli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kruziński de bal. Kruziński schiet op doel. Ivanišin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 6:0

32e minuut.
Zuzčák is nu in balbezit. Lamperski rent richting de bal. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski rent richting de bal. Lamperski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Veroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli speelt de bal door. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Jerolimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 7:0

38e minuut.
Lamperski met een sublieme pass. Daar is Kruziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruziński passt de bal met de wreef. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 8:0

42e minuut.
Daar is Zuzčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Raljević passt de bal in één keer door. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu geeft de bal voor. Kruziński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zuzčák de bal onder controle te krijgen. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 14%, Blue Lion 86%.
NK Oborovo 74 - Blue Lion 9:0

51e minuut.
Abreu met een sublieme pass. Plessis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuzčák de bal. Zuzčák schiet op doel. Ivanišin probeert de bal aan de voet te houden. Jerolimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dunin met de inworp. Abreu rent richting de bal. Abreu geeft een lange en hoge pass. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jerolimov geeft een hoge lob. Kopić kopt de bal weg. Veroli geeft de bal voor. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 10:0

57e minuut.
Veroli rent richting de bal. Veroli passt de bal zonder na te denken. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Jerolimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - Blue Lion 11:0

62e minuut.
Brandstätter is nu in balbezit. Plessis speelt de bal door. Daar is Zuzčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruziński rent richting de bal. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jerolimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jerolimov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Didov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plessis probeert naar een medespeler te passen. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kopić met de inworp. Veroli rent richting de bal. Veroli geeft een hoge lob. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kruziński rent richting de bal. Kruziński draait met de bal, schiet en ... Jerolimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veroli met de inworp. Presečki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński onderschept slim de pass. Kruziński draait met de bal, schiet en ... Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dalmata passt de bal zonder na te denken. Abreu rent richting de bal. Abreu speelt de bal door. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kopić onderschept slim de pass. Kopić probeert naar een medespeler te passen. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Plessis is nu in balbezit. Plessis geeft de bal voor. Jerolimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 14%, Blue Lion 86%.
NK Oborovo 74 - Blue Lion 11:0