Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.11 [del]
  • Stadion: Kancel
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15706
NK Upisničar MajstoriSaStrozanca
LIGA Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.4 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


7e minuut.
Ždrale probeert naar een medespeler te passen. Marčev rent richting de bal. Met opzet legt Czarnkowski zijn tegenspeler op de grond. Czarnkowski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango met een sublieme pass. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 1:0

9e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Dolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango onderschept slim de pass. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 2:0

14e minuut.
Buitenspel voor Vukasović. Goede buitenspelval van de verdediging. Kótai neemt vlug de vrije trap. Arango kopt de bal weg. Kallasma rent richting de bal. Kallasma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Golub is nu in balbezit. Slovenský onderschept slim de pass. Dolić rent richting de bal. Dolić met een sublieme pass. Czarnkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Slovenský passt de bal zonder na te denken. Sjeran rent richting de bal. Kallasma verovert de bal door een tackle van achteren. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. Ždrale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 3:0

23e minuut.
Simčić rent richting de bal. Simčić speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel. Ždrale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 4:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ždrale met een harde bal richting middenveld. Siekiera speelt de bal door. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. Ždrale bokst de bal weg. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. Ždrale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 5:0

32e minuut.
Simčić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrkobrad met een snelle inworp. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Slovenský passt de bal met de wreef. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango probeert naar een medespeler te passen. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Namor probeert naar een medespeler te passen. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski met een sublieme pass. Kallasma rent richting de bal. Kallasma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Siekiera rent richting de bal. Siekiera passt de bal met de wreef. Pješčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft een hoge lob. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera draait met de bal, schiet en ... Ždrale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 21%, MajstoriSaStrozanca 79%.
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 6:0

48e minuut.
Klungelig pakt Czarnkowski de bal. Czarnkowski geeft de bal voor. Sjeran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kallasma rent richting de bal. Kallasma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Czarnkowski rent richting de bal. Czarnkowski geeft een lange en hoge pass. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 7:0

53e minuut.
Czarnkowski geeft een lange en hoge pass. Arango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma schiet op doel. Ždrale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 8:0

54e minuut.
Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango geeft de bal voor. Simčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera onderschept slim de pass. Siekiera geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ždrale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Dolić de bal onder controle te krijgen. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dinić kopt de bal weg. Siekiera heeft problemen om de bal te vangen. Siekiera geeft een hoge lob. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Slovenský de bal. Slovenský passt de bal zonder na te denken. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma draait met de bal, schiet en ... Ždrale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vukasović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boury komt het veld opgelopen. Kótai neemt vlug de vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Slovenský probeert de bal met de borst te controleren. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai verovert de bal door een tackle van achteren. Kótai geeft een hoge lob. Kallasma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 9:0

75e minuut.
Buitenspel voor Dinić. Goede buitenspelval van de verdediging. Namor neemt vlug de vrije trap. Arango kopt de bal weg. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 10:0

77e minuut.
Golub probeert naar een medespeler te passen. Siekiera is nu in balbezit. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 11:0

81e minuut.
Boury onderschept slim de pass. Boury geeft de bal voor. Sjeran is nu in balbezit. Kallasma onderschept slim de pass. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ždrale trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siekiera met een snelle inworp. Slovenský heeft problemen om de bal te vangen. Slovenský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Boury geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simčić de bal. Simčić met een sublieme pass. Boury geeft een hoge lob. Kallasma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 12:0

88e minuut.
Siekiera met een sublieme pass. Klungelig pakt Mrkobrad de bal. Kótai rent richting de bal. Kótai geeft een hoge lob. Boury geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 20%, MajstoriSaStrozanca 80%.
NK Upisničar - MajstoriSaStrozanca 12:0