Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MajstoriSaStrozanca NK Upisničar
Normal Tactiek LIGA OFF
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sjeran de bal onder controle te krijgen. Ždrale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Namor geeft de bal voor. Ždrale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arango maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:1

5e minuut.
Kallasma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mrkobrad komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Kótai geeft een lange en hoge pass. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. Ždrale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:2

8e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal in één keer door. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pješčić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Simčić de bal onder controle te krijgen. Boury rent richting de bal. Boury passt de bal in één keer door. Slovenský is nu in balbezit. Slovenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Golub rent richting de bal. Slovenský onderschept slim de pass. Slovenský passt de bal in één keer door. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:3

22e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft een hoge lob. Daar is Pješčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkobrad is nu in balbezit. Mrkobrad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Siekiera geeft de bal voor. Klungelig pakt Mrkobrad de bal. Pješčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal met de wreef. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:4

41e minuut.
Klungelig pakt Siekiera de bal. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pušić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pušić kan niet meer verder spelen. Tušanović komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Boury speelt de bal door. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ... Ždrale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 82%, NK Upisničar 18%.
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:4

49e minuut.
Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal met de wreef. Mrkobrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:5

50e minuut.
Arango onderschept slim de pass. Slovenský rent richting de bal. Slovenský passt de bal met de wreef. Daar is Kótai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kótai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Namor geeft de bal voor. Daar is Tušanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. Ždrale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:6

59e minuut.
Simčić heeft problemen om de bal te vangen. Slovenský rent richting de bal. Slovenský passt de bal in één keer door. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kowalec komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Slovenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boury is nu in balbezit. Boury passt de bal zonder na te denken. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tušanović kopt de bal weg. Slovenský heeft problemen om de bal te vangen. Slovenský geeft een hoge lob. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mrkobrad rent richting de bal. Mrkobrad probeert naar een medespeler te passen. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:7

78e minuut.
Boury passt de bal zonder na te denken. Slovenský rent richting de bal. Slovenský met een sublieme pass. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:8

85e minuut.
Boury kopt de bal weg. Slovenský geeft een hoge lob. Namor speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Pješčić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siekiera met de inworp. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Siekiera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arango de bal. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský schiet op doel. Ždrale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 81%, NK Upisničar 19%.
MajstoriSaStrozanca - NK Upisničar 0:9