Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ceska Troops of Doom
Normal Tactiek RustInPeace
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Planinc kopt de bal weg. Ružak heeft problemen om de bal te vangen. Cassibba rent richting de bal. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel. Vlajnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antelj probeert de bal met de borst te controleren. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:1

6e minuut.
Vera rent richting de bal. Čorak geeft een hoge lob. Fujs heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Huško speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Deijkers de bal onder controle te krijgen. Deijkers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cassibba de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cassibba rent richting de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:2

10e minuut.
Huško is nu in balbezit. Huško geeft een lange en hoge pass. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Butina trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrvoš met de inworp. Pecikoza heeft problemen om de bal te vangen. Pecikoza schiet op doel. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Planinc geeft de bal voor. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers met een sublieme pass. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rušin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pecikoza met een snelle inworp. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Mrvoš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vera. Mrvoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrvoš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rušin heeft problemen om de bal te vangen. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:3

25e minuut.
Pejić met een sublieme pass. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera met een sublieme pass. Rušin rent richting de bal. Rušin passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pecikoza zal de hoekschop nemen. Cassibba krijgt zijn hoofd ertegen. Vlajnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. Butina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza geeft de bal voor. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fujs de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bebek geeft een hoge lob. Daar is Cassibba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Butina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pecikoza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cassibba de bal. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ceska 88%, Troops of Doom 12%.
ceska - Troops of Doom 0:4

52e minuut.
Mrvoš met de inworp. Daar is Pecikoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecikoza geeft een lange en hoge pass. Cassibba rent richting de bal. Cassibba draait met de bal, schiet en ... Vlajnić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:5

56e minuut.
Mrvoš probeert de bal met de borst te controleren. Mrvoš probeert naar een medespeler te passen. Fujs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško speelt de bal door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Čorak onderschept slim de pass. Mrvoš is nu in balbezit. Mrvoš met een sublieme pass. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bebek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vera. Bebek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bebek met een snel genomen vrije trap. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pecikoza met de inworp. Klungelig pakt Mrvoš de bal. Mrvoš geeft een hoge lob. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:6

68e minuut.
Huško geeft een lange en hoge pass. Rušin kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pecikoza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deijkers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Čorak geeft een lange en hoge pass. Butina geeft een hoge lob. Huško probeert de bal met de borst te controleren. Huško geeft de bal voor. Deijkers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:7

78e minuut.
Cassibba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza geeft een hoge lob. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:8

82e minuut.
Huško rent richting de bal. Huško speelt de bal door. Daar is Mrvoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrvoš draait met de bal, schiet en ... Vlajnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Čorak kan de bal niet met de borst controleren. Čorak geeft een hoge lob. Jerinić kopt de bal weg. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:9

84e minuut.
Vera rent richting de bal. Vera geeft de bal voor. Klungelig pakt Pecikoza de bal. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba schiet op doel. Vlajnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - Troops of Doom 0:10

87e minuut.
Huško is nu in balbezit. Huško geeft een lange en hoge pass. Rušin kopt de bal weg. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Butina trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Huško de bal. Bebek is nu in balbezit. Bebek passt de bal met de wreef. Huško geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ceska 83%, Troops of Doom 17%.
ceska - Troops of Doom 0:10