Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
henka osijek Blue Lion
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Vrdoljak probeert naar een medespeler te passen. Vala rent richting de bal. Motl maakt een afschuwelijke overtreding. Motl krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Didov is nu in balbezit. Kuzman is nu in balbezit. Kuzman probeert naar een medespeler te passen. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kosovčić met een snelle inworp. Kuzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman geeft de bal voor. Muhar is nu in balbezit. Muhar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hegedušić passt de bal in één keer door. Kuzman is nu in balbezit. Kuzman speelt de bal door. Šragalj rent richting de bal. Šragalj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dalmata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muhar met een snelle inworp. Kuzman is nu in balbezit. Kuzman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jerolimov trapt de bal weg van het doel. Kuzman kopt de bal weg. Šragalj rent richting de bal. Šragalj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Guina met een harde bal richting middenveld. Vrdoljak kopt de bal weg. Kvaternik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučić onderschept slim de pass. Vučić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - Blue Lion 0:1

45e minuut.
Blaće rent richting de bal. Blaće met een sublieme pass. Vučić rent richting de bal. Vučić draait met de bal, schiet en ... Bujas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - Blue Lion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 32%, Blue Lion 68%.
henka osijek - Blue Lion 0:2

49e minuut.
Kuzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman passt de bal zonder na te denken. Guina rent richting de bal. Šragalj verovert de bal door een tackle van achteren. Šragalj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - Blue Lion 1:2

62e minuut.
Muhar rent richting de bal. Muhar geeft een hoge lob. Didov kan de bal niet met de borst controleren. Kosovčić rent richting de bal. Kosovčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Motl verovert de bal door een tackle van achteren. Motl probeert naar een medespeler te passen. Hegedušić met een sublieme pass. Kuzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
henka osijek - Blue Lion 2:2

71e minuut.
Kuzman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kišić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Motl kan de bal niet met de borst controleren. Motl speelt de bal door. Kišić is nu in balbezit. Kišić haalt uit met een fantastische trap. Guina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 31%, Blue Lion 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
henka osijek - Blue Lion 2:2