Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lion henka osijek
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Kuzman rent richting de bal. Didov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuzman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Muhar verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmata is nu in balbezit. Dalmata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hegedušić de bal. Hegedušić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Didov rent richting de bal. Kuzman verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzman passt de bal zonder na te denken. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - henka osijek 0:1

35e minuut.
Jureša geeft de bal voor. Kuzman is nu in balbezit. Kuzman probeert naar een medespeler te passen. Šragalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šragalj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - henka osijek 0:2

41e minuut.
Kosovčić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kuzman de bal onder controle te krijgen. Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Muhar is nu in balbezit. Muhar passt de bal in één keer door. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lion 60%, henka osijek 40%.
Blue Lion - henka osijek 0:2

48e minuut.
Jureša geeft een lange en hoge pass. Muhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmata begaat een overtreding. Muhar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Inworp. Motl met een snelle inworp. Kosovčić is nu in balbezit. Kosovčić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ivanišin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vala passt de bal zonder na te denken. Vučić rent richting de bal. Vučić schiet op doel. Bujas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - henka osijek 1:2

74e minuut.
Vala rent richting de bal. Motl bereikt de bal nog maar net als eerste. Motl passt de bal zonder na te denken. Šragalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šragalj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Treven met een snelle inworp. Daar is Motl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Muhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhar passt de bal in één keer door. Šragalj is nu in balbezit. Kuzman is nu in balbezit. Kuzman schiet op doel. Jerolimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lion 63%, henka osijek 37%.
Blue Lion - henka osijek 1:2