Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Oborovo 74 real madrid 2015
4-1-3-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 20
goed Schieten matig
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Kopić probeert naar een medespeler te passen. Veroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli passt de bal met de wreef. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Peleško bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 1:0

9e minuut.
Trofast passt de bal zonder na te denken. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc passt de bal met de wreef. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zuzčák is nu in balbezit. Hernández Pindado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák rent richting de bal. Hernández Pindado rent richting de bal. Hernández Pindado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Veroli heeft problemen om de bal te vangen. Veroli speelt de bal door. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák schiet op doel. Seleš probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Busuioc passt de bal in één keer door. Trofast is nu in balbezit. Trofast passt de bal met de wreef. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vulin verovert de bal door een tackle van achteren. Florek onderschept slim de pass. Florek geeft een lange en hoge pass. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc rent richting de bal. Busuioc passt de bal in één keer door. Trofast rent richting de bal. Trofast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 2:0

31e minuut.
Žarko geeft de bal voor. Inworp. Hernández Pindado met een snelle inworp. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zuzčák passt de bal in één keer door. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc passt de bal zonder na te denken. Trofast heeft problemen om de bal te vangen. Trofast draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Vidošević is nu in balbezit. Busuioc verovert de bal door een tackle van achteren. Busuioc passt de bal zonder na te denken. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Busuioc speelt de bal door. Daar is Hernández Pindado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández Pindado speelt de bal door. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Florek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hernández Pindado de bal. Hernández Pindado met een sublieme pass. Daar is Zuzčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 15%, real madrid 2015 85%.
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 2:0

48e minuut.
Busuioc speelt de bal door. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast passt de bal zonder na te denken. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc schiet op doel. Peleško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Hernández Pindado kopt de bal weg. Busuioc rent richting de bal. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 3:0

60e minuut.
Trofast controleert de bal met de borst. Todorović onderschept slim de pass. Busuioc verovert de bal door een tackle van achteren. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 4:0

63e minuut.
Kopić is nu in balbezit. Kopić geeft de bal voor. Zuzčák heeft problemen om de bal te vangen. Trofast is nu in balbezit. Trofast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kopić speelt de bal door. Busuioc speelt de bal door. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Trofast kopt de bal weg. Todorović heeft problemen om de bal te vangen. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák schiet op doel. Peleško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 5:0

74e minuut.
Dunin rent richting de bal. Dunin geeft de bal voor. Daar is Seleš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Ivosić de bal. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek speelt de bal door. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Veroli is nu in balbezit. Veroli passt de bal met de wreef. Daar is Trofast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek probeert naar een medespeler te passen. Veroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli geeft een lange en hoge pass. Zuzčák rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 6:0

89e minuut.
Todorović is nu in balbezit. Trofast verovert de bal door een tackle van achteren. Trofast met een sublieme pass. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 21%, real madrid 2015 79%.
NK Oborovo 74 - real madrid 2015 7:0