Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid 2015 NK Oborovo 74
Normal Tactiek 4-1-3-2
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 41.9
matig Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Boghetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu met een sublieme pass. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zuzčák de bal. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:1

15e minuut.
Lamperski rent richting de bal. Zuzčák is nu in balbezit. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Belančić verovert de bal door een tackle van achteren. Belančić passt de bal met de wreef. Dunin probeert naar een medespeler te passen. Kruziński rent richting de bal. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Plessis passt de bal met de wreef. Kruziński is nu in balbezit. Lamperski rent richting de bal. Lamperski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Todorović de bal onder controle te krijgen. Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:2

20e minuut.
Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Veroli rent richting de bal. Veroli geeft een lange en hoge pass. Zuzčák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Plessis passt de bal zonder na te denken. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu met een sublieme pass. Daar is Kruziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruziński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Lamperski de bal. Lamperski passt de bal met de wreef. Kruziński rent richting de bal. Kruziński draait met de bal, schiet en ... Peleško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:3

28e minuut.
Belančić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Panović de bal onder controle te krijgen. Kopić verovert de bal door een tackle van achteren. Veroli rent richting de bal. Veroli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lamperski kopt de bal weg. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński met een sublieme pass. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Peleško trapt de bal weg. Abreu kopt de bal weg. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Kruziński rent richting de bal. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:4

39e minuut.
Veroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli met een sublieme pass. Kruziński is nu in balbezit. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel. Peleško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seleš controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:5

41e minuut.
Zuzčák rent richting de bal. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński passt de bal in één keer door. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu met een snelle inworp. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Peleško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 82%, NK Oborovo 74 18%.
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:7

52e minuut.
Plessis geeft de bal voor. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kruziński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lamperski passt de bal met de wreef. Peleško met een sublieme pass. Plessis kopt de bal weg. Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Abreu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Brandstätter bereikt de bal nog maar net als eerste. Plessis speelt de bal door. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. Peleško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:8

62e minuut.
Seleš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Seleš geeft een hoge lob. Abreu rent richting de bal. Abreu passt de bal zonder na te denken. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kruziński passt de bal met de wreef. Veroli is nu in balbezit. Veroli passt de bal met de wreef. Plessis geeft de bal voor. Zuzčák maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Peleško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kruziński is nu in balbezit. Zuzčák is nu in balbezit. Kruziński rent richting de bal. Kruziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:9

74e minuut.
Lamperski speelt de bal door. Veroli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seleš de bal. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Todorović heeft problemen om de bal te vangen. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:10

75e minuut.
Ivosić met een sublieme pass. Klungelig pakt Pecirep de bal. Belančić is nu in balbezit. Kruziński verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Veroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli geeft een hoge lob. Žarko heeft problemen om de bal te vangen. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Kopić kopt de bal weg. Kruziński controleert de bal met de borst. Lamperski is nu in balbezit. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Vidošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński onderschept slim de pass. Kruziński geeft de bal voor. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Veroli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski geeft de bal voor. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:11

86e minuut.
Ivosić rent richting de bal. Zuzčák rent richting de bal. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kruziński heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski speelt de bal door. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák schiet op doel. Peleško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 84%, NK Oborovo 74 16%.
real madrid 2015 - NK Oborovo 74 0:12