Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MajstoriSaStrozanca NK Oborovo 74
Normal Tactiek 4-1-3-2
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pješčić passt de bal zonder na te denken. Dinić rent richting de bal. Busuioc onderschept slim de pass. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vukasović kopt de bal weg. Klungelig pakt Hernández Pindado de bal. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Sjeran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:1

16e minuut.
Brandstätter geeft de bal voor. Trofast rent richting de bal. Trofast passt de bal in één keer door. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Trofast rent richting de bal. Pješčić verovert de bal door een tackle van achteren. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast rent richting de bal. Trofast haalt uit met een fantastische trap. Ždrale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Veroli zal de hoekschop nemen. Hernández Pindado kopt de bal weg. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:2

26e minuut.
Kopić geeft een hoge lob. Simčić heeft problemen om de bal te vangen. Hernández Pindado probeert naar een medespeler te passen. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast draait met de bal, schiet en ... Ždrale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuzčák probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:3

31e minuut.
Trofast heeft problemen om de bal te vangen. Veroli speelt de bal door. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trofast de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Dolić de bal onder controle te krijgen. Busuioc rent richting de bal. Busuioc passt de bal in één keer door. Trofast is nu in balbezit. Trofast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjeran met een sublieme pass. Klungelig pakt Trofast de bal. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:4

38e minuut.
Marčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli onderschept slim de pass. Veroli met een sublieme pass. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Trofast passt de bal met de wreef. Zuzčák is nu in balbezit. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc schiet op doel. Ždrale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:5

41e minuut.
Veroli met de inworp. Busuioc rent richting de bal. Busuioc met een sublieme pass. Trofast rent richting de bal. Trofast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:6

42e minuut.
Hernández Pindado speelt de bal door. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Ždrale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:7

44e minuut.
Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek geeft een lange en hoge pass. Daar is Zuzčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 85%, NK Oborovo 74 15%.
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:7

49e minuut.
Pušić geeft de bal voor. Inworp. Veroli met de inworp. Trofast is nu in balbezit. Trofast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:8

56e minuut.
Kreso geeft een lange en hoge pass. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc rent richting de bal. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:9

59e minuut.
Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák speelt de bal door. Trofast rent richting de bal. Trofast schiet op doel. Ždrale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:10

68e minuut.
Kopić passt de bal met de wreef. Daar is Veroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veroli geeft een hoge lob. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:11

73e minuut.
Hernández Pindado geeft een hoge lob. Simčić geeft een hoge lob. Dolić heeft problemen om de bal te vangen. Veroli is nu in balbezit. Veroli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Florek onderschept slim de pass. Florek geeft een hoge lob. Daar is Simčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ždrale trapt de bal weg. Vukasović is nu in balbezit. Busuioc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busuioc krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Busuioc speelt de bal door. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjeran rent richting de bal. Zuzčák onderschept slim de pass. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pušić rent richting de bal. Veroli verovert de bal door een tackle van achteren. Veroli speelt de bal door. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek verovert de bal door een tackle van achteren. Florek probeert naar een medespeler te passen. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek onderschept slim de pass. Florek speelt de bal door. Trofast rent richting de bal. Trofast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 88%, NK Oborovo 74 12%.
MajstoriSaStrozanca - NK Oborovo 74 0:11