Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Oborovo 74 MajstoriSaStrozanca
4-1-3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Balcerzak heeft problemen om de bal te vangen. Sjeran is nu in balbezit. Balcerzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcerzak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kruziński rent richting de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal in één keer door. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński passt de bal zonder na te denken. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 1:0

28e minuut.
Brandstätter geeft de bal voor. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak passt de bal met de wreef. Kruziński heeft problemen om de bal te vangen. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopić met de inworp. Ghilan met een sublieme pass. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. Ždrale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

38e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski met een sublieme pass. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Abreu met een sublieme pass. Dolić rent richting de bal. Lamperski met een sublieme pass. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 2:0

45e minuut.
Balcerzak rent richting de bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 22%, MajstoriSaStrozanca 78%.
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 3:0

46e minuut.
Kruziński met een sublieme pass. Golub is nu in balbezit. Balcerzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcerzak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

49e minuut.
Lamperski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kruziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pješčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruziński raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kruziński neemt zijn aanloop. Paal!

50e minuut.
Klungelig pakt Dinić de bal. Plessis probeert naar een medespeler te passen. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. Ždrale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 4:0

51e minuut.
Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ghilan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ghilan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Klungelig pakt Golub de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal in één keer door. Kruziński rent richting de bal. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dunin geeft de bal voor. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Simčić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu met een snelle inworp. Lamperski rent richting de bal. Lamperski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Kruziński de bal. Pješčić rent richting de bal. Kruziński onderschept slim de pass. Lamperski rent richting de bal. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Ždrale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Plessis passt de bal in één keer door. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski geeft een lange en hoge pass. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Plessis is nu in balbezit. Plessis passt de bal met de wreef. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kruziński de bal. Kruziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lamperski passt de bal in één keer door. Daar is Pješčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 5:0

75e minuut.
Vukasović speelt de bal door. Daar is Dinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kruziński rent richting de bal. Paal! Klungelig pakt Kruziński de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. Ždrale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 6:0

82e minuut.
Marčev met de inworp. Plessis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinić. Dinić krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dolić geeft de bal voor. Plessis met een sublieme pass. Lamperski probeert de bal aan de voet te houden. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 15%, MajstoriSaStrozanca 85%.
NK Oborovo 74 - MajstoriSaStrozanca 7:0