Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
henka osijek ceska
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Spajić is nu in balbezit. Spajić geeft een hoge lob. Jerinić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Hegedušić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kuzman de bal onder controle te krijgen. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj schiet op doel. Vlajnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - ceska 1:0

37e minuut.
Ružak rent richting de bal. Kuzman verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzman passt de bal zonder na te denken. Šragalj rent richting de bal. Šragalj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kvaternik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motl. Motl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 40%, ceska 60%.
henka osijek - ceska 1:0

48e minuut.
Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić onderschept slim de pass. Fujs rent richting de bal. Šragalj onderschept slim de pass. Šragalj haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić bokst de bal weg.

53e minuut.
Rušin rent richting de bal. Kuzman rent richting de bal. Kuzman passt de bal zonder na te denken. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj draait met de bal, schiet en ... Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Motl onderschept slim de pass. Motl probeert naar een medespeler te passen. Fujs is nu in balbezit. Šragalj onderschept slim de pass. Šragalj haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić geeft de bal voor. Spajić kopt de bal weg. Muhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhar geeft een hoge lob. Vlajnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - ceska 2:0

75e minuut.
Kuzman heeft problemen om de bal te vangen. Pejić verovert de bal door een tackle van achteren. Pejić met een sublieme pass. Dostanić is nu in balbezit. Dostanić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 41%, ceska 59%.
henka osijek - ceska 2:0