Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troops of Doom Blue Lion
RustInPeace Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 15.8
good Schieten unsatisfactory
average Passen hopeless
adequate Verdedigen hopeless


7e minuut.
Ivanišin rent richting de bal. Ivanišin geeft een lange en hoge pass. Mrvoš probeert naar een medespeler te passen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 1:0

19e minuut.
Paco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrdoljak rent richting de bal. Planinc verovert de bal door een tackle van achteren. Planinc geeft een hoge lob. Deijkers is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 2:0

21e minuut.
Deijkers verovert de bal door een tackle van achteren. Deijkers passt de bal in één keer door. Mrvoš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pecikoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Huško met de inworp. Mrvoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško is nu in balbezit. Huško geeft een hoge lob. Deijkers springt en kopt de bal. Paal!

31e minuut.
Vala rent richting de bal. Mrvoš onderschept slim de pass. Mrvoš met een sublieme pass. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Deijkers rent richting de bal. Deijkers speelt de bal door. Klungelig pakt Cassibba de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mrvoš verovert de bal door een tackle van achteren. Mrvoš met een sublieme pass. Raljević rent richting de bal. Cassibba onderschept slim de pass. Cassibba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 3:0

43e minuut.
Huško passt de bal zonder na te denken. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza probeert naar een medespeler te passen. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troops of Doom 15%, Blue Lion 85%.
Troops of Doom - Blue Lion 4:0

50e minuut.
Mrvoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvoš passt de bal zonder na te denken. Paco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Presečki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deijkers de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Paco is nu in balbezit. Mrvoš verovert de bal door een tackle van achteren. Mrvoš probeert naar een medespeler te passen. Serdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdar geeft de bal voor. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Jerolimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 5:0

71e minuut.
Deijkers schiet op doel. Doeltrap. Jerolimov trapt de bal weg van het doel. Mrvoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvoš passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško heeft problemen om de bal te vangen. Huško passt de bal met de wreef. Daar is Cassibba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassibba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 6:0

77e minuut.
Pecikoza speelt de bal door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Ivanišin probeert de bal aan de voet te houden. Jerolimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 7:0

78e minuut.
Paco met de inworp. Čorak geeft een lange en hoge pass. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Jerolimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 8:0

80e minuut.
Ivanišin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huško zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrvoš geeft een lange en hoge pass. Deijkers rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 9:0

83e minuut.
Deijkers probeert naar een medespeler te passen. Pecikoza is nu in balbezit. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba schiet op doel. Jerolimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ivanišin met een harde bal richting middenveld. Inworp. Huško met de inworp. Daar is Mrvoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrvoš geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - Blue Lion 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troops of Doom 12%, Blue Lion 88%.
Troops of Doom - Blue Lion 10:0