Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.11 [del]
  • Stadion: Kancel
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13094
NK Upisničar real madrid 2015
LIGA OFF Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten average
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Siekiera onderschept slim de pass. Siekiera met een sublieme pass. Seleš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma onderschept slim de pass. Kallasma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrugem met een snelle inworp. Siekiera speelt de bal door. Namor is nu in balbezit. Namor geeft de bal voor. Peleško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Siekiera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Namor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arango de bal. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 2:0

13e minuut.
Žarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrugem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siekiera geeft de bal voor. Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 3:0

16e minuut.
Todorović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kótai met een snelle inworp. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ferrugem onderschept slim de pass. Ferrugem geeft een hoge lob. Vidošević heeft problemen om de bal te vangen. Kótai is nu in balbezit. Kótai met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Namor kopt de bal weg. Klungelig pakt Slovenský de bal. Žarko is nu in balbezit. Slovenský onderschept slim de pass. Slovenský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Vidošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai verovert de bal door een tackle van achteren. Kótai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Slovenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slovenský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kótai kopt de bal weg. Slovenský is nu in balbezit. Todorović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slovenský raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kallasma neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kallasma de bal. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 4:0

36e minuut.
Vidošević met een snelle inworp. Namor is nu in balbezit. Namor probeert naar een medespeler te passen. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kótai geeft een lange en hoge pass. Peleško met een sublieme pass. Namor speelt de bal door. Slovenský rent richting de bal. Slovenský geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Slovenský is nu in balbezit. Slovenský passt de bal zonder na te denken. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma schiet op doel. Peleško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 20%, real madrid 2015 80%.
NK Upisničar - real madrid 2015 5:0

46e minuut.
Ferrugem probeert naar een medespeler te passen. Kótai rent richting de bal. Kótai passt de bal met de wreef. Slovenský rent richting de bal. Slovenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pecirep onderschept slim de pass. Sendon verovert de bal door een tackle van achteren. Sendon geeft een hoge lob. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mrkobrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrad geeft een hoge lob. Todorović heeft problemen om de bal te vangen. Kótai is nu in balbezit. Slovenský geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 6:0

55e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft een lange en hoge pass. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel. Peleško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 7:0

62e minuut.
Kótai passt de bal in één keer door. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal zonder na te denken. Todorović is nu in balbezit. Arango rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 8:0

66e minuut.
Seleš is nu in balbezit. Boghetta is nu in balbezit. Kallasma onderschept slim de pass. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arango de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Kallasma rent richting de bal. Kallasma passt de bal met de wreef. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slovenský is nu in balbezit. Slovenský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mrkobrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecirep begaat een overtreding. Pecirep krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kótai probeert de bal aan de voet te houden. Kótai geeft een hoge lob. Kallasma heeft problemen om de bal te vangen. Siekiera geeft een hoge lob. Arango maakt een snoekduik en kopt de bal. Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Todorović is nu in balbezit. Arango onderschept slim de pass. Arango schiet op doel. De bal raakt de paal. Inworp. Škorc komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Namor met een sublieme pass. Arango met een sublieme pass. Škorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kallasma de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kallasma heeft problemen om de bal te vangen. Kallasma geeft een hoge lob. Škorc is nu in balbezit. Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 9:0

77e minuut.
Žarko geeft een lange en hoge pass. Škorc rent richting de bal. Škorc geeft een lange en hoge pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 10:0

79e minuut.
Namor geeft een lange en hoge pass. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango passt de bal met de wreef. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 11:0

81e minuut.
Kallasma controleert de bal met de borst. Peleško speelt de bal door. Namor geeft de bal voor. Škorc rent richting de bal. Škorc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Škorc is nu in balbezit. Škorc speelt de bal door. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Kallasma rent richting de bal. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma schiet op doel. Peleško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - real madrid 2015 12:0

86e minuut.
Namor bereikt de bal nog maar net als eerste. Namor geeft de bal voor. Daar is Seleš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 19%, real madrid 2015 81%.
NK Upisničar - real madrid 2015 12:0