Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MajstoriSaStrozanca henka osijek
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Motl onderschept slim de pass. Kuzman speelt de bal door. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - henka osijek 0:1

18e minuut.
Hegedušić kopt de bal weg. Daar is Šragalj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolić verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzman verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzman schiet op doel. Ždrale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Motl bereikt de bal nog maar net als eerste. Motl speelt de bal door. Šragalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šragalj haalt uit met een fantastische trap. Pješčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Motl probeert naar een medespeler te passen. Šragalj rent richting de bal. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Šragalj onderschept slim de pass. Šragalj schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuzman speelt de bal door. Pješčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šragalj verovert de bal door een tackle van achteren. Šragalj haalt uit met een fantastische trap. Ždrale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Muhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuzman rent richting de bal. Kuzman passt de bal zonder na te denken. Motl rent richting de bal. Motl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hegedušić is nu in balbezit. Dinić verovert de bal door een tackle van achteren. Dinić passt de bal met de wreef. Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukasović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 62%, henka osijek 38%.
MajstoriSaStrozanca - henka osijek 0:1

49e minuut.
Simčić geeft een hoge lob. Dinić rent richting de bal. Dinić passt de bal in één keer door. Vukasović is nu in balbezit. Vukasović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MajstoriSaStrozanca - henka osijek 1:1

50e minuut.
Daar is Kuzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukasović verovert de bal door een tackle van achteren. Hegedušić is nu in balbezit. Vukasović onderschept slim de pass. Vukasović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dolić rent richting de bal. Dolić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Treven de bal. Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukasović draait met de bal, schiet en ... Bujas bokst de bal weg.

66e minuut.
Dolić is nu in balbezit. Dolić passt de bal zonder na te denken. Motl is nu in balbezit. Pušić onderschept slim de pass. Pušić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kvaternik geeft een lange en hoge pass. Simčić is nu in balbezit. Simčić met een sublieme pass. Šragalj is nu in balbezit. Šragalj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MajstoriSaStrozanca - henka osijek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MajstoriSaStrozanca 48%, henka osijek 52%.
MajstoriSaStrozanca - henka osijek 1:2