Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Oborovo 74 ceska
4-1-3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 16.7
goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ružak rent richting de bal. Busuioc verovert de bal door een tackle van achteren. Busuioc passt de bal zonder na te denken. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 1:0

4e minuut.
Rušin rent richting de bal. Veroli onderschept slim de pass. Veroli passt de bal in één keer door. Trofast rent richting de bal. Trofast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zuzčák kopt de bal weg. Klungelig pakt Trofast de bal. Butina bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast verovert de bal door een tackle van achteren. Trofast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Florek speelt de bal door. Klungelig pakt Busuioc de bal. Busuioc probeert naar een medespeler te passen. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fujs geeft een hoge lob. Kopić rent richting de bal. Pejić rent richting de bal. Kopić onderschept slim de pass. Busuioc geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 2:0

17e minuut.
Ružak bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc onderschept slim de pass. Busuioc speelt de bal door. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 3:0

23e minuut.
Klungelig pakt Hernández Pindado de bal. Hernández Pindado geeft een lange en hoge pass. Rušin heeft problemen om de bal te vangen. Veroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Florek is nu in balbezit. Florek speelt de bal door. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ružak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandstätter onderschept slim de pass. Brandstätter geeft de bal voor. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zuzčák rent richting de bal. Busuioc probeert naar een medespeler te passen. Trofast rent richting de bal. Trofast haalt uit met een fantastische trap. Butina probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružak is nu in balbezit. Busuioc verovert de bal door een tackle van achteren. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Busuioc passt de bal met de wreef. Fujs is nu in balbezit. Trofast onderschept slim de pass. Trofast schiet op doel. Vlajnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 4:0

40e minuut.
Zuzčák passt de bal in één keer door. Hernández Pindado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pindado passt de bal in één keer door. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hernández Pindado passt de bal met de wreef. Busuioc rent richting de bal. Busuioc passt de bal in één keer door. Trofast is nu in balbezit. Trofast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Florek met een sublieme pass. Hernández Pindado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pindado speelt de bal door. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 17%, ceska 83%.
NK Oborovo 74 - ceska 4:0

51e minuut.
Trofast is nu in balbezit. Busuioc rent richting de bal. Busuioc passt de bal zonder na te denken. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Florek rent richting de bal. Busuioc geeft een lange en hoge pass. Butina heeft problemen om de bal te vangen. Trofast is nu in balbezit. Trofast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Busuioc heeft problemen om de bal te vangen. Busuioc passt de bal met de wreef. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Trofast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trofast draait met de bal, schiet en ... Vlajnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák draait met de bal, schiet en ... Vlajnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 5:0

61e minuut.
Fujs bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast rent richting de bal. Trofast passt de bal zonder na te denken. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Busuioc rent richting de bal. Busuioc passt de bal met de wreef. Trofast bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 6:0

74e minuut.
Busuioc speelt de bal door. Butina bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofast verovert de bal door een tackle van achteren. Trofast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 7:0

80e minuut.
Daar is Kopić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopić geeft de bal voor. Butina heeft problemen om de bal te vangen. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hernández Pindado rent richting de bal. Hernández Pindado geeft een lange en hoge pass. Trofast kopt de bal weg. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 8:0

83e minuut.
Trofast rent richting de bal. Busuioc geeft de bal voor. Zuzčák rent richting de bal. Zuzčák schiet op doel. Vlajnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Oborovo 74 - ceska 9:0

90e minuut.
Busuioc rent richting de bal. Zuzčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc rent richting de bal. Zuzčák is nu in balbezit. Zuzčák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Oborovo 74 18%, ceska 82%.
NK Oborovo 74 - ceska 9:0