Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ceska NK Oborovo 74
Normal Tactiek 4-1-3-2
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 40
poor Schieten good
weak Passen good
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Antelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Balcerzak onderschept slim de pass. Balcerzak passt de bal met de wreef. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński draait met de bal, schiet en ... Vlajnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - NK Oborovo 74 0:1

8e minuut.
Lamperski met een sublieme pass. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak passt de bal zonder na te denken. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dunin speelt de bal door. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ghilan passt de bal zonder na te denken. Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal met de wreef. Balcerzak heeft problemen om de bal te vangen. Balcerzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - NK Oborovo 74 0:2

20e minuut.
Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fujs de bal onder controle te krijgen. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Abreu de bal. Abreu speelt de bal door. Klungelig pakt Balcerzak de bal. Balcerzak schiet op doel. Fujs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Antelj kopt de bal weg. Šustić heeft problemen om de bal te vangen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin geeft een hoge lob. Kruziński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kruziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamperski de bal. Lamperski speelt de bal door. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - NK Oborovo 74 0:3

30e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Lamperski speelt de bal door. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński draait met de bal, schiet en ... Vlajnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kruziński rent richting de bal. Lamperski rent richting de bal. Balcerzak is nu in balbezit. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - NK Oborovo 74 0:4

34e minuut.
Kopić kopt de bal weg. Ružak rent richting de bal. Ghilan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghilan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lamperski is nu in balbezit. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - NK Oborovo 74 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ceska 70%, NK Oborovo 74 30%.
ceska - NK Oborovo 74 0:5

52e minuut.
Vlajnić trapt de bal weg. Pejić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopić met een snelle inworp. Ghilan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kruziński is nu in balbezit. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal in één keer door. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - NK Oborovo 74 0:6

60e minuut.
Jerinić geeft de bal voor. Inworp. Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lamperski rent richting de bal. Lamperski speelt de bal door. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński draait met de bal, schiet en ... Vlajnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - NK Oborovo 74 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ceska 75%, NK Oborovo 74 25%.
ceska - NK Oborovo 74 0:7