Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 19:37
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.11 [del]
  • Stadion: Kancel
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7667
NK Upisničar Blue Lion
LIGA OFF Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Presečki rent richting de bal. Namor verovert de bal door een tackle van achteren. Namor geeft een hoge lob. Velović rent richting de bal. Velović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Slovenský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arango de bal. Raljević speelt de bal door. Klungelig pakt Arango de bal. Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Czarnkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siekiera de bal. Didov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský onderschept slim de pass. Slovenský geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 1:0

13e minuut.
Paco verovert de bal door een tackle van achteren. Slovenský rent richting de bal. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arango de bal. Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Siekiera met een snelle inworp. Namor geeft de bal voor. Dalmata heeft problemen om de bal te vangen. Slovenský is nu in balbezit. Slovenský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sendon geeft de bal voor. Arango probeert de bal aan de voet te houden. Slovenský rent richting de bal. Slovenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 2:0

22e minuut.
Didov is nu in balbezit. Arango onderschept slim de pass. Slovenský speelt de bal door. Velović heeft problemen om de bal te vangen. Velović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski geeft een hoge lob. Arango kopt de bal weg. Velović rent richting de bal. Velović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Siekiera verovert de bal door een tackle van achteren. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... Jerolimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 3:0

30e minuut.
Czarnkowski is nu in balbezit. Czarnkowski passt de bal zonder na te denken. Ivanišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović verovert de bal door een tackle van achteren. Velović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Arango kopt de bal weg. Ivanišin controleert de bal met de borst. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 4:0

34e minuut.
Arango kopt de bal weg. Velović rent richting de bal. Velović schiet op doel. Jerolimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Raljević probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Siekiera met de inworp. Vala is nu in balbezit. Namor onderschept slim de pass. Namor geeft de bal voor. Arango springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Paco de bal. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Siekiera verovert de bal door een tackle van achteren. Siekiera passt de bal in één keer door. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 15%, Blue Lion 85%.
NK Upisničar - Blue Lion 6:0

46e minuut.
Didov speelt de bal door. Raljević geeft de bal voor. Namor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Namor geeft een hoge lob. Velović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vrdoljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai onderschept slim de pass. Kótai geeft de bal voor. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski geeft de bal voor. Jerolimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jerolimov speelt de bal door. Vala kopt de bal weg. Czarnkowski heeft problemen om de bal te vangen. Czarnkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raljević de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 7:0

55e minuut.
Lövész geeft een lange en hoge pass. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanišin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivanišin krijgt een gele kaart. Velović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Velović neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 8:0

58e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft de bal voor. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 9:0

61e minuut.
Vrdoljak rent richting de bal. Kótai onderschept slim de pass. Kótai geeft de bal voor. Klungelig pakt Siekiera de bal. Siekiera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Velović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango onderschept slim de pass. Velović rent richting de bal. Velović haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Raljević geeft een hoge lob. Kótai kopt de bal weg. Slovenský is nu in balbezit. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 10:0

64e minuut.
Dalmata rent richting de bal. Czarnkowski onderschept slim de pass. Czarnkowski passt de bal in één keer door. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jerolimov trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siekiera met een snelle inworp. Namor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Paco de bal. Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Velović is nu in balbezit. Velović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Czarnkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnkowski geeft een lange en hoge pass. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 11:0

71e minuut.
Jerolimov trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ferrugem de bal onder controle te krijgen. Namor met een sublieme pass. Slovenský rent richting de bal. Slovenský geeft een hoge lob. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jerolimov met een sublieme pass. Inworp. Lövész zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czarnkowski geeft een hoge lob. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 12:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škorc komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dalmata rent richting de bal. Czarnkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnkowski probeert naar een medespeler te passen. Velović rent richting de bal. Velović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Siekiera met een snelle inworp. Slovenský kan de bal niet met de borst controleren. Namor geeft een hoge lob. Arango springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Slovenský onderschept slim de pass. Slovenský speelt de bal door. Velović rent richting de bal. Velović schiet op doel. Jerolimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Blue Lion 13:0

88e minuut.
Slovenský rent richting de bal. Slovenský draait met de bal, schiet en ... Arango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velović is nu in balbezit. Velović schiet op doel. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Czarnkowski geeft een hoge lob. Raljević probeert de bal met de borst te controleren. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... Jerolimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 9%, Blue Lion 91%.
NK Upisničar - Blue Lion 13:0