Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lion NK Upisničar
Normal Tactiek LIGA OFF
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 39.1
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Raljević geeft een hoge lob. Sendon kopt de bal weg. Namor met een sublieme pass. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dalmata rent richting de bal. Slovenský verovert de bal door een tackle van achteren. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:1

11e minuut.
Ferrugem passt de bal zonder na te denken. Namor geeft een lange en hoge pass. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Didov rent richting de bal. Namor verovert de bal door een tackle van achteren. Namor geeft een hoge lob. Daar is Ivanišin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:2

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jerolimov trapt de bal weg van het doel. Slovenský kopt de bal weg. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:3

18e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal zonder na te denken. Kallasma heeft problemen om de bal te vangen. Kallasma schiet op doel. Jerolimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:4

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivanišin de bal onder controle te krijgen. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal met de wreef. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:5

28e minuut.
Slovenský verovert de bal door een tackle van achteren. Slovenský geeft de bal voor. Klungelig pakt Raljević de bal. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:6

28e minuut.
Kallasma verovert de bal door een tackle van achteren. Slovenský rent richting de bal. Arango rent richting de bal. Slovenský rent richting de bal. Slovenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:7

34e minuut.
Czarnkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Raljević de bal. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:8

38e minuut.
Lövész probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrugem rent richting de bal. Ferrugem speelt de bal door. Czarnkowski kan de bal niet met de borst controleren. Czarnkowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Namor is nu in balbezit. Namor passt de bal zonder na te denken. Siekiera speelt de bal door. Namor speelt de bal door. Slovenský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Didov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma verovert de bal door een tackle van achteren. Kallasma met een sublieme pass. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Namor geeft een hoge lob. Ivanišin probeert de bal aan de voet te houden. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Kallasma rent richting de bal. Kallasma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lion 86%, NK Upisničar 14%.
Blue Lion - NK Upisničar 0:9

46e minuut.
Lövész geeft een lange en hoge pass. Paco bereikt de bal nog maar net als eerste. Paco geeft een hoge lob. Kallasma is nu in balbezit. Kallasma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Dalmata is nu in balbezit. Dalmata geeft een hoge lob. Inworp. Czarnkowski met de inworp. Namor geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vala kopt de bal weg. Paco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai verovert de bal door een tackle van achteren. Siekiera is nu in balbezit. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalmata. Czarnkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slovenský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Raljević de bal. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:10

57e minuut.
Namor probeert naar een medespeler te passen. Lövész is nu in balbezit. Lövész probeert naar een medespeler te passen. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dalmata geeft een lange en hoge pass. Slovenský met een snel genomen vrije trap. Siekiera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dalmata de bal. Kallasma rent richting de bal. Kallasma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arango heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:11

65e minuut.
Siekiera geeft een lange en hoge pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanišin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arango raakt geblesseerd tijdens het duel. Kallasma neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Presečki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slovenský speelt de bal door. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:12

68e minuut.
Lövész verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnkowski geeft de bal voor. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Kallasma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:13

71e minuut.
Inworp. Škorc komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Didov is nu in balbezit. Slovenský geeft een lange en hoge pass. Didov probeert de bal aan de voet te houden. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kallasma rent richting de bal. Kallasma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:14

75e minuut.
Škorc geeft een lange en hoge pass. Kallasma kopt de bal weg. Daar is Raljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. Jerolimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jerolimov probeert naar een medespeler te passen. Siekiera speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - NK Upisničar 0:15

85e minuut.
Didov is nu in balbezit. Namor verovert de bal door een tackle van achteren. Namor probeert naar een medespeler te passen. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arango probeert naar een medespeler te passen. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Kallasma rent richting de bal. Kallasma draait met de bal, schiet en ... Jerolimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lion 94%, NK Upisničar 6%.
Blue Lion - NK Upisničar 0:15