Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troops of Doom real madrid 2015
RustInPeace Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Huško bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško geeft een hoge lob. Todorović heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Planinc is nu in balbezit. Planinc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panović met de inworp. Ivosić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rogulja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Seleš kopt de bal weg. Deijkers met een sublieme pass. Daar is Todorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassibba rent richting de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mrvoš heeft problemen om de bal te vangen. Mrvoš passt de bal zonder na te denken. Cassibba rent richting de bal. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vidošević geeft de bal voor. Inworp. Pecikoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deijkers heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 1:0

25e minuut.
Pecirep kopt de bal weg. Planinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Planinc geeft de bal voor. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Pecikoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deijkers is nu in balbezit. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mrvoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huško is nu in balbezit. Huško geeft de bal voor. Daar is Cassibba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deijkers maakt een snoekduik en kopt de bal. Peleško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 2:0

32e minuut.
Cassibba probeert de bal met de borst te controleren. Seleš bereikt de bal nog maar net als eerste. Seleš geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Boghetta de bal onder controle te krijgen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 3:0

35e minuut.
Vidošević passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrvoš met de inworp. Daar is Pecikoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. Peleško bokst de bal weg.

36e minuut.
Deijkers is nu in balbezit. Todorović begaat een overtreding. Deijkers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Todorović probeert de bal aan de voet te houden. Cassibba komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Žarko met een sublieme pass. Daar is Seleš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seleš passt de bal met de wreef. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vulin met de inworp. Bebek rent richting de bal. Bebek geeft een hoge lob. Pecikoza controleert de bal met de borst. Pecikoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 4:0

41e minuut.
Belančić onderschept slim de pass. Cassibba is nu in balbezit. Deijkers rent richting de bal. Cassibba rent richting de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troops of Doom 20%, real madrid 2015 80%.
Troops of Doom - real madrid 2015 4:0

47e minuut.
Vulin speelt de bal door. Ivosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivosić passt de bal zonder na te denken. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel. Peleško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huško neemt de hoekschop. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Peleško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 5:0

55e minuut.
Boghetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba onderschept slim de pass. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Peleško probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Serdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulin begaat een overtreding. Serdar raakt geblesseerd tijdens het duel. Bebek met een snel genomen vrije trap. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Planinc geeft een lange en hoge pass. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza met een sublieme pass. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 6:0

64e minuut.
Boghetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvoš verovert de bal door een tackle van achteren. Mrvoš speelt de bal door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 7:0

71e minuut.
Pecikoza geeft een hoge lob. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba speelt de bal door. Daar is Deijkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 8:0

75e minuut.
Mrvoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvoš geeft de bal voor. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 9:0

76e minuut.
Vulin is nu in balbezit. Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško geeft de bal voor. Cassibba rent richting de bal. Cassibba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mrvoš met een sublieme pass. Pecikoza rent richting de bal. Cassibba rent richting de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Todorović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 10:0

79e minuut.
Čorak geeft een hoge lob. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza probeert naar een medespeler te passen. Cassibba rent richting de bal. Cassibba draait met de bal, schiet en ... Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza passt de bal in één keer door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Huško kopt de bal weg. Mrvoš controleert de bal met de borst. Mrvoš geeft de bal voor. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza draait met de bal, schiet en ... Peleško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troops of Doom - real madrid 2015 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troops of Doom 19%, real madrid 2015 81%.
Troops of Doom - real madrid 2015 11:0