Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK MraclinV2 fc galaxy sb
Normal Tactiek 4
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 42.6
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Zechtner rent richting de bal. Belović rent richting de bal. Belović geeft een hoge lob. Apaza is nu in balbezit. Apaza geeft de bal voor. Cvek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:1

5e minuut.
Mariz onderschept slim de pass. Mariz speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Cvek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:2

8e minuut.
Mazza geeft de bal voor. Markiel springt en kopt de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Radinović probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechtner is nu in balbezit. Zechtner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mariz de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:3

11e minuut.
Krupnicki passt de bal zonder na te denken. Markiel rent richting de bal. Markiel passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto speelt de bal door. Slamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz onderschept slim de pass. Mariz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Radinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bede met een snelle inworp. Mazza geeft de bal voor. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:4

21e minuut.
Soto is nu in balbezit. Belović rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto haalt uit met een fantastische trap. Cvek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:5

25e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal met de wreef. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Cvek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Vavřík de bal. Vavřík passt de bal in één keer door. Mariz rent richting de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:7

35e minuut.
Mazza passt de bal met de wreef. Apaza met een sublieme pass. Belović is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:8

37e minuut.
Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuković rent richting de bal. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:9

38e minuut.
Cvek trapt de bal weg van het doel. Markiel kan de bal niet met de borst controleren. Markiel probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Slamić rent richting de bal. Slamić geeft een hoge lob. Zechtner kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Soto met een sublieme pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radinović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 74%, fc galaxy sb 26%.
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:10

55e minuut.
Mazza rent richting de bal. Mariz rent richting de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza geeft een lange en hoge pass. Soto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Apaza rent richting de bal. Apaza geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Cvek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:11

60e minuut.
Markiel heeft problemen om de bal te vangen. Krupnicki rent richting de bal. Markiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markiel krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Vavřík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zechtner is nu in balbezit. Zechtner geeft een lange en hoge pass. Mariz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cvek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:12

65e minuut.
Radinović met een harde bal richting middenveld. Kojo kopt de bal weg. Drvar probeert de bal aan de voet te houden. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Markiel kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto probeert naar een medespeler te passen. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... Cvek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Markiel kopt de bal weg. Slamić rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Cvek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:13

72e minuut.
Stipanić geeft de bal voor. Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... Cvek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bede rent richting de bal. Kojo verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazza krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Markiel is nu in balbezit. Markiel passt de bal met de wreef. Mariz speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Zechtner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apaza geeft een lange en hoge pass. Soto probeert de bal met de borst te controleren. Soto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 75%, fc galaxy sb 25%.
NK MraclinV2 - fc galaxy sb 0:13