Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Kickers Prespa Onako ali kratko
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 24.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Klešnik geeft een hoge lob. Šustić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šnepener. Šnepener krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Catela met een sublieme pass. Pupčević speelt de bal door. Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski schiet op doel. Kunčer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - Onako ali kratko 0:1

17e minuut.
Catela speelt de bal door. Klešnik is nu in balbezit. Klešnik probeert naar een medespeler te passen. Lakovski is nu in balbezit. Lakovski draait met de bal, schiet en ... Kunčer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanžek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - Onako ali kratko 0:2

24e minuut.
Kokeza rent richting de bal. Dimić begaat een overtreding. Kokeza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokeza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hanžek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnjikov rent richting de bal. Kolesnjikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - Onako ali kratko 0:3

34e minuut.
Žardin speelt de bal door. Lakovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapl. Lakovski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lakovski kan niet meer verder spelen. Žigurski komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kokeza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Catela verovert de bal door een tackle van achteren. Catela speelt de bal door. Žigurski is nu in balbezit. Žigurski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Žardin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kickers Prespa 67%, Onako ali kratko 33%.
Nk Kickers Prespa - Onako ali kratko 0:3

53e minuut.
Kokeza is nu in balbezit. Kokeza geeft een lange en hoge pass. Daar is Rapl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žigurski is nu in balbezit. Žigurski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Litović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Litović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Litović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Palčok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - Onako ali kratko 1:3

72e minuut.
Kolesnjikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnjikov met een sublieme pass. Brdarić is nu in balbezit. Litović bereikt de bal nog maar net als eerste. Litović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Žardin verovert de bal door een tackle van achteren. Žardin geeft een hoge lob. Daar is Kokeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteno rent richting de bal. Monteno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palčok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pihler zal de hoekschop nemen. Monteno springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kolesnjikov verovert de bal door een tackle van achteren. Šustić rent richting de bal. Šustić geeft een hoge lob. Žigurski rent richting de bal. Žigurski schiet op doel. Kunčer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kickers Prespa 43%, Onako ali kratko 57%.
Nk Kickers Prespa - Onako ali kratko 1:3