Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onako ali kratko Nk Kickers Prespa
moja 442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Klešnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klešnik geeft een lange en hoge pass. Čubrilo kopt de bal weg. Matko rent richting de bal. Matko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolesnjikov is nu in balbezit. Kolesnjikov haalt uit met een fantastische trap. Kunčer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Nk Kickers Prespa 1:0

27e minuut.
Dimić verovert de bal door een tackle van achteren. Catela rent richting de bal. Catela passt de bal in één keer door. Kolesnjikov is nu in balbezit. Kolesnjikov haalt uit met een fantastische trap. Kunčer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matko is nu in balbezit. Matko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Nk Kickers Prespa 2:0

43e minuut.
Pupčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević geeft een hoge lob. Dimić is nu in balbezit. Kokeza onderschept slim de pass. Kokeza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 23%, Nk Kickers Prespa 77%.
Onako ali kratko - Nk Kickers Prespa 2:0

51e minuut.
Štimac onderschept slim de pass. Štimac geeft de bal voor. Daar is Hanžek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matko is nu in balbezit. Matko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žardin trapt de bal weg. Catela kopt de bal weg. Matko rent richting de bal. Matko schiet op doel. Kunčer bokst de bal weg.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Katić de bal onder controle te krijgen. Čomor speelt de bal door. Poplašen geeft een hoge lob. Kolesnjikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnjikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Čubrilo is nu in balbezit. Čubrilo passt de bal met de wreef. Matko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Nk Kickers Prespa 3:0

82e minuut.
Čomor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čubrilo is nu in balbezit. Čubrilo passt de bal in één keer door. Kokeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeza geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Nk Kickers Prespa 4:0

84e minuut.
Catela kopt de bal weg. Kokeza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dikfejs. Kokeza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Čubrilo geeft een lange en hoge pass. Klešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnjikov rent richting de bal. Kolesnjikov haalt uit met een fantastische trap. Žardin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 15%, Nk Kickers Prespa 85%.
Onako ali kratko - Nk Kickers Prespa 4:0