Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onako ali kratko fc galaxy sb
moja 442 Tactiek 4
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 41.2
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Poplašen speelt de bal door. Čaktarević rent richting de bal. Markiel probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Apaza met een sublieme pass. Pupčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević met een sublieme pass. Pekaž is nu in balbezit. Pekaž draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Markiel de bal. Soto rent richting de bal. Soto met een sublieme pass. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Markiel draait met de bal, schiet en ... Palčok probeert naar een medespeler te passen. Zechtner kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Palčok speelt de bal door. Apaza kopt de bal weg. Zechtner geeft een hoge lob. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel. Palčok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 72%, fc galaxy sb 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onako ali kratko - fc galaxy sb 0:0

46e minuut.
Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede geeft een hoge lob. Poplašen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Palčok met een harde bal richting middenveld. Markiel kopt de bal weg. Daar is Čomor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel passt de bal zonder na te denken. Zechtner met een sublieme pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mazza onderschept slim de pass. Mazza probeert naar een medespeler te passen. Markiel is nu in balbezit. Markiel met een sublieme pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Poplašen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazza met de inworp. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Palčok met een harde bal richting middenveld. Pupčević kopt de bal weg. Vavřík met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Palčok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Čomor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Markiel is nu in balbezit. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - fc galaxy sb 0:1

79e minuut.
Zechtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechtner geeft een hoge lob. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Palčok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - fc galaxy sb 0:2

84e minuut.
Zechtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechtner geeft een hoge lob. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel. Palčok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - fc galaxy sb 0:3

87e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto met een sublieme pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ... Palčok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - fc galaxy sb 0:4

88e minuut.
Soto draait met de bal, schiet en ... Palčok speelt de bal door. Apaza kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Palčok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 75%, fc galaxy sb 25%.
Onako ali kratko - fc galaxy sb 0:4