Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb Onako ali kratko
a Tactiek moja 442
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 25.2
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
El Alil passt de bal met de wreef. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg passt de bal zonder na te denken. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Čubrilo rent richting de bal. Vall onderschept slim de pass. Vall passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
El Alil kopt de bal weg. Kurajica speelt de bal door. Poplašen heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak schiet op doel. Palčok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Poplašen heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak passt de bal zonder na te denken. Saltão is nu in balbezit. Saltão geeft de bal voor. Palčok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vall speelt de bal door. Saltão rent richting de bal. Saltão passt de bal zonder na te denken. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Beuzebú met een harde bal richting middenveld. Daar is Catela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vall speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 1:0

13e minuut.
Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Fedorczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 2:0

15e minuut.
Saltão speelt de bal door. Vall probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. Palčok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 3:0

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saltão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Catela kan de bal niet met de borst controleren. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Čomor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorczak passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Palčok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Palčok met een harde bal richting middenveld. Soto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Poplašen de bal onder controle te krijgen. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Poplašen de bal. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Palčok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Čubrilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vall met een sublieme pass. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 4:0

24e minuut.
Berg geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catela. Catela krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Berg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 5:0

31e minuut.
Soto passt de bal met de wreef. Kurajica rent richting de bal. Kurajica met een sublieme pass. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 6:0

32e minuut.
Klešnik rent richting de bal. Kurajica verovert de bal door een tackle van achteren. Kurajica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fedorczak de bal. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. Palčok bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fedorczak passt de bal in één keer door. Kurajica met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Palčok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Čomor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saltão met de inworp. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak geeft de bal voor. Palčok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Palčok probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kurajica passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Poplašen ... Strafschop! Poplašen krijgt een gele kaart. Fedorczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 7:0

45e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. Fedorczak heeft problemen om de bal te vangen. Poplašen rent richting de bal. Fedorczak onderschept slim de pass. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 19%, Onako ali kratko 81%.
fc galaxy sb - Onako ali kratko 7:0

48e minuut.
Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica passt de bal met de wreef. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 8:0

52e minuut.
Daar is El Alil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Alil passt de bal met de wreef. Vall rent richting de bal. Vall geeft een hoge lob. Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Palčok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Čomor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saltão is nu in balbezit. Saltão geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 9:0

56e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak probeert naar een medespeler te passen. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto schiet op doel. Palčok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kurajica controleert de bal met de borst. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kurajica de bal. Kurajica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 10:0

58e minuut.
Catela rent richting de bal. Fedorczak onderschept slim de pass. Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
El Alil geeft een hoge lob. Fedorczak kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Palčok probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vavřík geeft een hoge lob. Kurajica speelt de bal door. Daar is Štimac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 11:0

65e minuut.
Fedorczak met een sublieme pass. Kurajica rent richting de bal. Kurajica passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 12:0

68e minuut.
Čomor geeft de bal voor. Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Vall kopt de bal weg. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 13:0

73e minuut.
Kurajica probeert de bal met de borst te controleren. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal in één keer door. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 14:0

74e minuut.
Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão passt de bal met de wreef. Fedorczak probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Palčok bokst de bal weg.

75e minuut.
Berg kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurajica de bal. Kurajica speelt de bal door. Štimac rent richting de bal. Fedorczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 15:0

80e minuut.
Saltão passt de bal zonder na te denken. Štimac rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 16:0

81e minuut.
Klungelig pakt Poplašen de bal. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kurajica verovert de bal door een tackle van achteren. Kurajica passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 17:0

85e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Štimac de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El Alil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palčok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fedorczak controleert de bal met de borst. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Onako ali kratko 18:0

88e minuut.
El Alil geeft de bal voor. Čomor heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel. Poplašen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 22%, Onako ali kratko 78%.
fc galaxy sb - Onako ali kratko 18:0