Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Kickers Prespa NK MraclinV2
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Puklek rent richting de bal. Hanžek rent richting de bal. Puklek onderschept slim de pass. Minov is nu in balbezit. Minov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - NK MraclinV2 0:1

23e minuut.
Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuković rent richting de bal. Monteno verovert de bal door een tackle van achteren. Monteno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dikfejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar verovert de bal door een tackle van achteren. Drvar speelt de bal door. Minov is nu in balbezit. Minov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dimić kopt de bal weg. Drvar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monteno is nu in balbezit. Monteno haalt uit met een fantastische trap. Cvek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nk Kickers Prespa - NK MraclinV2 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kickers Prespa 49%, NK MraclinV2 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Kickers Prespa - NK MraclinV2 1:1

56e minuut.
Krupnicki geeft een hoge lob. Stipanić rent richting de bal. Stipanić speelt de bal door. Minov is nu in balbezit. Minov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dikfejs met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Krupnicki de bal onder controle te krijgen. Minov is nu in balbezit. Minov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rapl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pihler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belović. Belović krijgt een gele kaart. Pihler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pihler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Katić bereikt de bal nog maar net als eerste. Katić haalt uit met een fantastische trap. Cvek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - NK MraclinV2 2:1

73e minuut.
Slamić met een sublieme pass. Litović heeft problemen om de bal te vangen. Krupnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno verovert de bal door een tackle van achteren. Monteno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - NK MraclinV2 3:1

79e minuut.
Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar geeft een hoge lob. Hanžek heeft problemen om de bal te vangen. Minov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šustić kopt de bal weg. Dikfejs rent richting de bal. Dikfejs passt de bal in één keer door. Monteno is nu in balbezit. Monteno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Krupnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić verovert de bal door een tackle van achteren. Krupnicki geeft een lange en hoge pass. Minov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kickers Prespa 41%, NK MraclinV2 59%.
Nk Kickers Prespa - NK MraclinV2 3:1