Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK MraclinV2 Nk Kickers Prespa
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pihler is nu in balbezit. Leyman onderschept slim de pass. Leyman geeft een hoge lob. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 1:0

11e minuut.
Žardin onderschept slim de pass. Katić kan de bal niet met de borst controleren. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen geeft de bal voor. Šustić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunčer bokst de bal weg. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 2:0

12e minuut.
Dikfejs rent richting de bal. Dikfejs met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Hanžek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leyman zal de hoekschop nemen. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pihler passt de bal in één keer door. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Monteno begaat een overtreding. Monteno krijgt een gele kaart. Kožičić-Benja raakt geblesseerd tijdens het duel. Böröczi met een snel genomen vrije trap. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 3:0

21e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Žardin is nu in balbezit. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Kunčer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kožičić-Benja met een sublieme pass. Załęski rent richting de bal. Žardin verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jakimowicz passt de bal in één keer door. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen met een sublieme pass. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Kunčer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Litović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja verovert de bal door een tackle van achteren. Kožičić-Benja passt de bal in één keer door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz passt de bal in één keer door. Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 30%, Nk Kickers Prespa 70%.
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 4:0

48e minuut.
Žardin geeft een hoge lob. Inworp. Leyman met de inworp. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Załęski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 5:0

54e minuut.
Klungelig pakt Jakimowicz de bal. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. Hanžek probeert de bal aan de voet te houden. Theuwen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kunčer probeert naar een medespeler te passen. Böröczi heeft problemen om de bal te vangen. Böröczi speelt de bal door. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Šustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz speelt de bal door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dimić is nu in balbezit. Böröczi verovert de bal door een tackle van achteren. Böröczi passt de bal in één keer door. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Kunčer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

66e minuut.
Kunčer trapt de bal weg van het doel. Pihler kan de bal niet met de borst controleren. Belović met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Monteno is nu in balbezit. Böröczi verovert de bal door een tackle van achteren. Böröczi met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 6:0

73e minuut.
Leyman is nu in balbezit. Leyman geeft een lange en hoge pass. Załęski krijgt zijn hoofd ertegen. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz geeft een hoge lob. Kunčer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rapl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dikfejs is nu in balbezit. Dikfejs met een sublieme pass. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Kunčer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Dimić rent richting de bal. Dimić passt de bal in één keer door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 7:0

85e minuut.
Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen speelt de bal door. Klungelig pakt Załęski de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Kunčer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 8:0

86e minuut.
Dikfejs passt de bal in één keer door. Jakimowicz is nu in balbezit. Dikfejs met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 12%, Nk Kickers Prespa 88%.
NK MraclinV2 - Nk Kickers Prespa 9:0