Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamozg culukowski
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Grbavac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin onderschept slim de pass. Kapuralin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - culukowski 0:1

33e minuut.
Malenica rent richting de bal. Kurelić begaat een overtreding. Malenica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malenica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kapuralin krijgt zijn hoofd ertegen. Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Grbavac rent richting de bal. Grbavac passt de bal zonder na te denken. Kapuralin rent richting de bal. Kapuralin draait met de bal, schiet en ... Apovnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - culukowski 0:2

39e minuut.
Bonin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marčev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamozg 58%, culukowski 42%.
Dinamozg - culukowski 0:2

63e minuut.
Milišić speelt de bal door. Malenica rent richting de bal. Malenica passt de bal met de wreef. Kapuralin is nu in balbezit. Kapuralin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Luković met de inworp. Leutar rent richting de bal. Leutar draait met de bal, schiet en ... Kapuralin maakt een snoekduik en kopt de bal. Apovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamozg 51%, culukowski 49%.
Dinamozg - culukowski 0:2