Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK MraclinV2 Onako ali kratko
Normal Tactiek moja 442
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 26.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Minov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević onderschept slim de pass. Pupčević met een sublieme pass. Lakovski heeft problemen om de bal te vangen. Lakovski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Onako ali kratko 0:1

7e minuut.
Puklek rent richting de bal. Pupčević probeert naar een medespeler te passen. Kolesnjikov is nu in balbezit. Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klešnik met een sublieme pass. Lakovski is nu in balbezit. Lakovski passt de bal zonder na te denken. Kolesnjikov rent richting de bal. Kolesnjikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Catela geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolesnjikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski haalt uit met een fantastische trap. Artuković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnjikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski rent richting de bal. Lakovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Onako ali kratko 0:2

38e minuut.
Šnepener met een sublieme pass. Kolesnjikov is nu in balbezit. Krupnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krupnicki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cvek met een sublieme pass. Pupčević kopt de bal weg. Artuković rent richting de bal. Kolesnjikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnjikov schiet op doel. Cvek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 66%, Onako ali kratko 34%.
NK MraclinV2 - Onako ali kratko 0:2

58e minuut.
Čomor is nu in balbezit. Drvar is nu in balbezit. Čomor begaat een overtreding. Čomor krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klešnik rent richting de bal. Catela bereikt de bal nog maar net als eerste. Catela passt de bal in één keer door. Kolesnjikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnjikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Čomor rent richting de bal. Klešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klešnik passt de bal in één keer door. Lakovski is nu in balbezit. Lakovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klešnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Radinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnjikov rent richting de bal. Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski haalt uit met een fantastische trap. Cvek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Artuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski onderschept slim de pass. Lakovski schiet op doel. Cvek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Onako ali kratko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 69%, Onako ali kratko 31%.
NK MraclinV2 - Onako ali kratko 0:3