Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onako ali kratko NK MraclinV2
moja 442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 30.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


7e minuut.
Leyman met een snelle inworp. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koritić de bal. Koritić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Theuwen rent richting de bal. Theuwen passt de bal met de wreef. Jakimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Koritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koritić is nu in balbezit. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Palčok trapt de bal weg. Kožičić-Benja kopt de bal weg. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Leyman met een snelle inworp. Jakimowicz met een sublieme pass. Koritić rent richting de bal. Koritić schiet op doel. Palčok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - NK MraclinV2 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pupčević met de inworp. Catela kan de bal niet met de borst controleren. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Theuwen passt de bal zonder na te denken. Koritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Palčok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - NK MraclinV2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 69%, NK MraclinV2 31%.
Onako ali kratko - NK MraclinV2 0:2

49e minuut.
Čomor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leyman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Koritić met een sublieme pass. Leyman rent richting de bal. Leyman met een sublieme pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Palčok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pezelj is nu in balbezit. Kolesnjikov onderschept slim de pass. Kožičić-Benja rent richting de bal. Klešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klešnik geeft een lange en hoge pass. Cvek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kokeza verovert de bal door een tackle van achteren. Kokeza speelt de bal door. Kolesnjikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnjikov draait met de bal, schiet en ... Korbély probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pupčević rent richting de bal. Pupčević geeft een hoge lob. Pezelj rent richting de bal. Kolesnjikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnjikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 44%, NK MraclinV2 56%.
Onako ali kratko - NK MraclinV2 0:2