Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb Nk Kickers Prespa
4 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 16.8
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Bede passt de bal in één keer door. Litović is nu in balbezit. Monteno is nu in balbezit. Monteno haalt uit met een fantastische trap. Beuzebú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 0:1

9e minuut.
Žardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Žardin passt de bal in één keer door. Rapl rent richting de bal. Mazza onderschept slim de pass. Mazza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Apaza kopt de bal weg. Dimić is nu in balbezit. Met opzet legt Markiel zijn tegenspeler op de grond. Markiel krijgt een gele kaart. Dimić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Zechtner met een sublieme pass. Markiel rent richting de bal. Markiel passt de bal in één keer door. Mariz is nu in balbezit. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dimić heeft problemen om de bal te vangen. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal in één keer door. Mariz is nu in balbezit. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Soto rent richting de bal. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 1:1

20e minuut.
Mariz rent richting de bal. Žardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz onderschept slim de pass. Mariz draait met de bal, schiet en ... Kunčer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 2:1

25e minuut.
Rapl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Markiel is nu in balbezit. Markiel passt de bal in één keer door. Mariz is nu in balbezit. Mariz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 3:1

31e minuut.
Mazza geeft een hoge lob. Daar is Šustić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. Žardin kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Litović verovert de bal door een tackle van achteren. Litović met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Zechtner geeft de bal voor. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikfejs rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zechtner rent richting de bal. Zechtner speelt de bal door. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel. Kunčer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Apaza kopt de bal weg. Hanžek probeert de bal met de borst te controleren. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 32%, Nk Kickers Prespa 68%.
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 4:1

47e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Zechtner is nu in balbezit. Zechtner passt de bal zonder na te denken. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Apaza geeft de bal voor. Klungelig pakt Žardin de bal. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dimić rent richting de bal. Dimić geeft een lange en hoge pass. Beuzebú met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Dikfejs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bede is nu in balbezit. Bede geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Markiel speelt de bal door. Soto speelt de bal door. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel. Kunčer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 5:1

62e minuut.
Mariz onderschept slim de pass. Mazza speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Kunčer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 6:1

66e minuut.
Volkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkansoy geeft de bal voor. Daar is Dimić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel geeft een hoge lob. Kunčer bokst de bal weg. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 7:1

69e minuut.
Zechtner rent richting de bal. Zechtner passt de bal zonder na te denken. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Kunčer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 8:1

71e minuut.
Inworp. Mazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 9:1

75e minuut.
Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Dikfejs rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 10:1

76e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Kunčer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Kunčer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 11:1

84e minuut.
Zechtner passt de bal met de wreef. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Kunčer bokst de bal weg.

86e minuut.
Volkansoy geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... Kunčer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 29%, Nk Kickers Prespa 71%.
fc galaxy sb - Nk Kickers Prespa 12:1