Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
culukowski NK JARUN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Cindrić de bal. Gojšić met een sublieme pass. Kravarušić rent richting de bal. Praljak verovert de bal door een tackle van achteren. Praljak haalt uit met een fantastische trap. Gligorjević bokst de bal weg.

13e minuut.
Bilješko kopt de bal weg. Ravnikar heeft problemen om de bal te vangen. Kapuralin is nu in balbezit. Kapuralin draait met de bal, schiet en ... Vejzović probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Pejušić trapt de bal weg van het doel. Daar is Cindrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuralin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - NK JARUN 1:0

20e minuut.
Daar is Nožica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nožica. Nožica krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dvorski is nu in balbezit. Nožica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorski met een sublieme pass. Praljak is nu in balbezit. Praljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Novaselić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kravarušić ... Strafschop! Novaselić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novaselić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gligorjević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
culukowski - NK JARUN 1:1

29e minuut.
Sačić passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ćurić met de inworp. Grbavac heeft problemen om de bal te vangen. Grbavac geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kapuralin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - NK JARUN 2:1

30e minuut.
Daar is Novaselić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravnikar is nu in balbezit. Kapuralin verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuralin haalt uit met een fantastische trap. Pejušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - NK JARUN 3:1

44e minuut.
Malenica rent richting de bal. Malenica speelt de bal door. Leutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin draait met de bal, schiet en ... Pejušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - NK JARUN 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: culukowski 46%, NK JARUN 54%.
culukowski - NK JARUN 4:1

52e minuut.
Malenica passt de bal in één keer door. Gojšić is nu in balbezit. Bačić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bačić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bilješko geeft een hoge lob. Grbavac heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvorski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Leutar geeft de bal voor. Bačić heeft problemen om de bal te vangen. Gojšić speelt de bal door. Praljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Praljak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Leutar heeft problemen om de bal te vangen. Sačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin maakt een afschuwelijke overtreding. Kapuralin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: culukowski 61%, NK JARUN 39%.
culukowski - NK JARUN 4:1