Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
culukowski fc galaxy sb
Normal Tactiek 4
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 39
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Mariz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malenica de bal. Markiel is nu in balbezit. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Grbavac is nu in balbezit. Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Apaza geeft een hoge lob. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:1

14e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza probeert naar een medespeler te passen. Mariz is nu in balbezit. Mariz geeft een hoge lob. Kravarušić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:2

15e minuut.
Leutar rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal in één keer door. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel. Gligorjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vavřík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zechtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechtner geeft een lange en hoge pass. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koprivica de bal. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koprivica krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Apaza probeert naar een medespeler te passen. Zechtner is nu in balbezit. Zechtner probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zechtner geeft de bal voor. Daar is Kravarušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto probeert naar een medespeler te passen. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... Gligorjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Vavřík met een sublieme pass. Zechtner is nu in balbezit. Zechtner geeft een lange en hoge pass. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:3

42e minuut.
Koprivica rent richting de bal. Markiel is nu in balbezit. Malenica rent richting de bal. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:4

44e minuut.
Vavřík speelt de bal door. Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Mazza speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: culukowski 80%, fc galaxy sb 20%.
culukowski - fc galaxy sb 0:4

47e minuut.
Koprivica kopt de bal weg. Markiel is nu in balbezit. Markiel passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:5

51e minuut.
Mariz is nu in balbezit. Mariz geeft de bal voor. Klungelig pakt Markiel de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mariz springt en kopt de bal. Gligorjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kravarušić is nu in balbezit. Kravarušić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:6

52e minuut.
Luković passt de bal in één keer door. Ćurić met een sublieme pass. Čukanović heeft problemen om de bal te vangen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Soto rent richting de bal. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica onderschept slim de pass. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:7

59e minuut.
Gligorjević met een harde bal richting middenveld. Apaza kopt de bal weg. Klungelig pakt Kravarušić de bal. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel rent richting de bal. Malenica begaat een overtreding. Malenica krijgt een gele kaart. Markiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Apaza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mariz rent richting de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:8

64e minuut.
Soto met een sublieme pass. Malenica rent richting de bal. Markiel verovert de bal door een tackle van achteren. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:9

65e minuut.
Mazza met een sublieme pass. Klungelig pakt Volkansoy de bal. Apaza rent richting de bal. Leutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Leutar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kravarušić trapt de bal weg van het doel. Markiel kopt de bal weg. Mariz probeert de bal met de borst te controleren. Mariz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mazza met een sublieme pass. Markiel rent richting de bal. Markiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Mazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariz geeft de bal voor. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bilješko probeert de bal aan de voet te houden. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - fc galaxy sb 0:10

81e minuut.
Čukanović is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een lange en hoge pass. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bede verovert de bal door een tackle van achteren. Bede geeft een lange en hoge pass. Soto speelt de bal door. Klungelig pakt Mariz de bal. Mariz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gligorjević trapt de bal weg van het doel. Mazza speelt de bal door. Daar is Koprivica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zechtner is nu in balbezit. Zechtner met een sublieme pass. Markiel met een sublieme pass. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mariz kan de bal niet met de borst controleren. Mariz passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kravarušić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zechtner neemt de hoekschop. Ćurić kopt de bal weg. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík geeft een lange en hoge pass. Bilješko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: culukowski 74%, fc galaxy sb 26%.
culukowski - fc galaxy sb 0:10