Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb culukowski
a Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Čukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 1:0

7e minuut.
Kurajica met een sublieme pass. Daar is El Alil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Alil passt de bal met de wreef. Kurajica heeft problemen om de bal te vangen. Kurajica geeft een lange en hoge pass. Gligorjević bokst de bal weg. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ... Bilješko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 2:0

18e minuut.
El Alil probeert naar een medespeler te passen. Kurajica rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Gligorjević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 3:0

20e minuut.
El Alil probeert naar een medespeler te passen. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica passt de bal zonder na te denken. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel. Gligorjević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Čukanović onderschept slim de pass. Čukanović met een sublieme pass. Berg probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Soto de bal. Soto passt de bal met de wreef. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
El Alil speelt de bal door. Saltão is nu in balbezit. Saltão passt de bal met de wreef. Mariz is nu in balbezit. Mariz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Mariz is nu in balbezit. Mariz passt de bal met de wreef. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Gligorjević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saltão neemt de hoekschop. Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Gligorjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 4:0

31e minuut.
Daar is Bilješko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurajica rent richting de bal. Kurajica passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 5:0

33e minuut.
Vall kopt de bal weg. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz geeft een hoge lob. Soto geeft een lange en hoge pass. Kurajica geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 6:0

34e minuut.
Ćurić rent richting de bal. Ćurić met een sublieme pass. Bačić is nu in balbezit. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mariz speelt de bal door. Saltão rent richting de bal. Saltão speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Saltão rent richting de bal. Saltão probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Gligorjević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 7:0

43e minuut.
Kapuralin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz rent richting de bal. Mariz passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 16%, culukowski 84%.
fc galaxy sb - culukowski 8:0

52e minuut.
Soto schiet op doel. Gligorjević met een sublieme pass. Kurajica kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Saltão geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravarušić begaat een overtreding. Soto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kurajica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Čukanović trapt de bal weg van het doel. Vall heeft problemen om de bal te vangen. Vall passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 9:0

56e minuut.
Mariz passt de bal zonder na te denken. Saltão is nu in balbezit. Saltão geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Gligorjević bokst de bal weg.

59e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een hoge lob. Daar is Saltão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saltão met een sublieme pass. Vall geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 10:0

65e minuut.
Saltão geeft een hoge lob. Gligorjević probeert naar een medespeler te passen. Vall kopt de bal weg. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel. Gligorjević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
El Alil passt de bal in één keer door. Berg rent richting de bal. Berg geeft een lange en hoge pass. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ... Gligorjević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saltão neemt de hoekschop. Bilješko is nu in balbezit. Mariz onderschept slim de pass. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Gligorjević bokst de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 11:0

71e minuut.
Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto speelt de bal door. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 12:0

74e minuut.
Vall is nu in balbezit. Vall geeft een lange en hoge pass. Bilješko heeft problemen om de bal te vangen. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 13:0

75e minuut.
Kapuralin speelt de bal door. Leutar is nu in balbezit. Mariz is nu in balbezit. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ćurić met een sublieme pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 14:0

85e minuut.
El Alil onderschept slim de pass. El Alil probeert naar een medespeler te passen. Kurajica geeft een hoge lob. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Berg kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica draait met de bal, schiet en ... Gligorjević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 15:0

87e minuut.
Kapuralin is nu in balbezit. Mariz is nu in balbezit. Mariz probeert naar een medespeler te passen. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Gligorjević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kurajica de bal. Kurajica draait met de bal, schiet en ... Gligorjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - culukowski 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 14%, culukowski 86%.
fc galaxy sb - culukowski 16:0