Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penzioneri NK MraclinV2
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar geeft een lange en hoge pass. Ljuca kopt de bal weg. Minov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Puklek speelt de bal door. Piglić rent richting de bal. Piglić geeft een hoge lob. Cukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukar schiet op doel. Cvek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Petrokov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trivić rent richting de bal. Trivić passt de bal met de wreef. Petrokov rent richting de bal. Petrokov geeft de bal voor. Cvek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cukar is nu in balbezit. Cukar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - NK MraclinV2 1:0

11e minuut.
Krizman heeft problemen om de bal te vangen. Puklek onderschept slim de pass. Puklek passt de bal zonder na te denken. Minov is nu in balbezit. Minov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Trivić speelt de bal door. Artuković rent richting de bal. Cukar verovert de bal door een tackle van achteren. Cukar draait met de bal, schiet en ... Cvek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trivić passt de bal met de wreef. Böröczi rent richting de bal. Klungelig pakt Krupnicki de bal. Cukar is nu in balbezit. Cukar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Krizman onderschept slim de pass. Trivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivić speelt de bal door. Cukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Puklek rent richting de bal. Šoletić verovert de bal door een tackle van achteren. Šoletić passt de bal met de wreef. Petrokov is nu in balbezit. Petrokov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penzioneri 49%, NK MraclinV2 51%.
penzioneri - NK MraclinV2 1:0

47e minuut.
Leyman met de inworp. Klungelig pakt Puklek de bal. Puklek met een sublieme pass. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dominović geeft een hoge lob. Inworp. Stipanić met een snelle inworp. Puklek is nu in balbezit. Puklek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penzioneri 47%, NK MraclinV2 53%.
penzioneri - NK MraclinV2 1:0