Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamozg Onako ali kratko
Normal Tactiek moja 442
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen average


10e minuut.
Domanovac kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Simonović maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Simonović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Simonović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Krulj met een sublieme pass. Kokeza rent richting de bal. Kokeza passt de bal met de wreef. Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kolesnjikov rent richting de bal. Kolesnjikov passt de bal met de wreef. Krulj onderschept slim de pass. Lakovski probeert de bal met de borst te controleren. Lakovski schiet op doel. Paal! Apovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pupčević kopt de bal weg. Kolesnjikov is nu in balbezit. Sablić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolesnjikov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kolesnjikov kan niet meer verder spelen. Žigurski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Krulj rent richting de bal. Pupčević verovert de bal door een tackle van achteren. Pupčević speelt de bal door. Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigurski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kokeza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klešnik komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krulj neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamozg 62%, Onako ali kratko 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamozg - Onako ali kratko 0:0

53e minuut.
Daar is Pupčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šnepener bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnepener passt de bal in één keer door. Lakovski rent richting de bal. Lakovski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Žigurski rent richting de bal. Bajrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski verovert de bal door een tackle van achteren. Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigurski haalt uit met een fantastische trap. Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pupčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević met een sublieme pass. Catela is nu in balbezit. Catela geeft de bal voor. Žigurski springt en kopt de bal. Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamozg 80%, Onako ali kratko 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamozg - Onako ali kratko 0:0