Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onako ali kratko Dinamozg
moja 442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sablić passt de bal met de wreef. Klešnik rent richting de bal. Klešnik met een sublieme pass. Lakovski is nu in balbezit. Lakovski schiet op doel. Apovnik bokst de bal weg.

8e minuut.
Lakovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pekaž komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Pita met een snelle inworp. Pekaž rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Krulj ... Strafschop! Pekaž is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolesnjikov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Dinamozg 1:0

37e minuut.
Klešnik passt de bal zonder na te denken. Kolesnjikov rent richting de bal. Kolesnjikov passt de bal in één keer door. Pekaž bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekaž schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Dinamozg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 29%, Dinamozg 71%.
Onako ali kratko - Dinamozg 2:0

51e minuut.
Sablić bereikt de bal nog maar net als eerste. Catela onderschept slim de pass. Catela geeft de bal voor. Pekaž bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekaž haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Dinamozg 3:0

52e minuut.
Bajrović passt de bal zonder na te denken. Kurelić is nu in balbezit. Kurelić geeft een lange en hoge pass. Catela kopt de bal weg. Daar is Pekaž, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apovnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zagorčić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Milišić geeft de bal voor. Čomor kopt de bal weg. Krulj rent richting de bal. Catela onderschept slim de pass. Catela probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pupčević probeert naar een medespeler te passen. Pekaž bereikt de bal nog maar net als eerste. Milišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekaž onderschept slim de pass. Pekaž draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kurelić is nu in balbezit. Klešnik geeft een lange en hoge pass. Pekaž is nu in balbezit. Pekaž schiet op doel. Apovnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klešnik kopt de bal weg. Sablić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolesnjikov is nu in balbezit. Kolesnjikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Dinamozg 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 37%, Dinamozg 63%.
Onako ali kratko - Dinamozg 4:0