Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK JARUN Nk Kickers Prespa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Dvorski geeft een lange en hoge pass. Šustić is nu in balbezit. Litović probeert naar een medespeler te passen. Monteno rent richting de bal. Monteno draait met de bal, schiet en ... Pejušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - Nk Kickers Prespa 0:1

28e minuut.
Cindrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić is nu in balbezit. Dimić passt de bal met de wreef. Monteno rent richting de bal. Monteno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - Nk Kickers Prespa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK JARUN 54%, Nk Kickers Prespa 46%.
NK JARUN - Nk Kickers Prespa 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Praljak de bal. Dimić is nu in balbezit. Praljak maakt een afschuwelijke overtreding. Praljak krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pihler geeft een lange en hoge pass. Gojšić is nu in balbezit. Gojšić speelt de bal door. Praljak rent richting de bal. Praljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Rapl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rapl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK JARUN 50%, Nk Kickers Prespa 50%.
NK JARUN - Nk Kickers Prespa 0:2