Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb penzioneri
4 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 16.5
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mariz kopt de bal weg. Krizman heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 1:0

5e minuut.
Cukar probeert naar een medespeler te passen. Trivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Berg met een snelle inworp. Mazza speelt de bal door. Mariz is nu in balbezit. Klungelig pakt Mariz de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 2:0

14e minuut.
Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel is nu in balbezit. Markiel passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Tomac bokst de bal weg. Mariz rent richting de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Tomac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 3:0

18e minuut.
El Alil geeft de bal voor. Inworp. Petrokov met een snelle inworp. Trivić rent richting de bal. Trivić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dominović rent richting de bal. Mazza onderschept slim de pass. Mazza geeft een hoge lob. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Tomac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 4:0

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazza zal de hoekschop nemen. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz speelt de bal door. Klungelig pakt Soto de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 28%, penzioneri 72%.
fc galaxy sb - penzioneri 4:0

48e minuut.
Piglić kopt de bal weg. Markiel rent richting de bal. Markiel passt de bal zonder na te denken. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 5:0

51e minuut.
Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominović is nu in balbezit. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ugrčić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel passt de bal zonder na te denken. Ugrčić rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel passt de bal zonder na te denken. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 6:0

57e minuut.
Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Granjak de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 7:0

70e minuut.
Dominović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 8:0

75e minuut.
Krizman is nu in balbezit. Mariz is nu in balbezit. Mariz passt de bal zonder na te denken. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dominović geeft een hoge lob. Inworp. Mazza met de inworp. Mariz rent richting de bal. Mariz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Zechtner met een snelle inworp. Apaza rent richting de bal. Apaza geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mazza met de inworp. Berg probeert de bal met de borst te controleren. Berg geeft de bal voor. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ... Tomac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - penzioneri 9:0

90e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza passt de bal met de wreef. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ... Tomac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 12%, penzioneri 88%.
fc galaxy sb - penzioneri 9:0