Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penzioneri fc galaxy sb
Normal Tactiek a
36% Balbezit 64%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Kurajica passt de bal in één keer door. Piglić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soto krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Klungelig pakt Šoletić de bal. Kurajica speelt de bal door. El Alil is nu in balbezit. El Alil geeft de bal voor. Mariz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:1

5e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz passt de bal met de wreef. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:2

8e minuut.
Vavřík geeft de bal voor. Daar is Ugrčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel. Tomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:3

12e minuut.
Vall passt de bal in één keer door. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:4

14e minuut.
Piglić rent richting de bal. Piglić passt de bal in één keer door. El Alil speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:5

15e minuut.
Mariz kopt de bal weg. Ugrčić speelt de bal door. Piglić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... Tomac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mariz rent richting de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:6

17e minuut.
Kurajica heeft problemen om de bal te vangen. Kurajica passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Tomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:7

19e minuut.
Ugrčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kurajica passt de bal in één keer door. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomac trapt de bal weg. Kurajica kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Šoletić geeft de bal voor. Vavřík kopt de bal weg. Dominović probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Tomac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Piglić geeft een lange en hoge pass. Saltão kopt de bal weg. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Tomac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:8

32e minuut.
Vall rent richting de bal. Vall geeft de bal voor. Klungelig pakt Radizlović de bal. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krizman heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ugrčić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:9

34e minuut.
Tomac trapt de bal weg. Kurajica kopt de bal weg. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel. Paal! Krizman kan de bal niet met de borst controleren. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:10

35e minuut.
Cukar probeert naar een medespeler te passen. Trivić heeft problemen om de bal te vangen. Soto onderschept slim de pass. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomac met een harde bal richting middenveld. El Alil kopt de bal weg. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:11

40e minuut.
El Alil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krizman. El Alil raakt geblesseerd tijdens het duel. El Alil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soto maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:12

42e minuut.
Kurajica speelt de bal door. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto speelt de bal door. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Tomac trapt de bal weg. Kurajica kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penzioneri 90%, fc galaxy sb 10%.
penzioneri - fc galaxy sb 0:12

46e minuut.
Mariz met een sublieme pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:13

47e minuut.
Mariz is nu in balbezit. Mariz geeft een lange en hoge pass. Piglić probeert de bal aan de voet te houden. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Saltão met de inworp. Kurajica rent richting de bal. Kurajica met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Tomac trapt de bal weg. Vall kopt de bal weg. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:14

52e minuut.
El Alil speelt de bal door. Kurajica rent richting de bal. Kurajica passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soto de bal. Soto passt de bal met de wreef. Tomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mariz rent richting de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:15

54e minuut.
Kurajica probeert de bal met de borst te controleren. Mariz rent richting de bal. Ugrčić met een sublieme pass. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Soto draait met de bal, schiet en ... Tomac probeert naar een medespeler te passen. Berg kopt de bal weg. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz draait met de bal, schiet en ... Tomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:16

60e minuut.
Tomac geeft een hoge lob. Kurajica geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Tomac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:17

64e minuut.
El Alil kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal zonder na te denken. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:18

66e minuut.
Inworp. Saltão met een snelle inworp. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg geeft de bal voor. Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:19

68e minuut.
Gryglak kopt de bal weg. Daar is Šoletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:20

69e minuut.
Šoletić is nu in balbezit. Šoletić passt de bal met de wreef. Dominović rent richting de bal. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão geeft de bal voor. Tomac bokst de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:21

71e minuut.
Vavřík geeft de bal voor. Daar is Piglić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Kurajica rent richting de bal. Kurajica schiet op doel. Tomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:22

72e minuut.
Kurajica rent richting de bal. Kurajica passt de bal in één keer door. El Alil probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
El Alil met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal met de wreef. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Krizman is nu in balbezit. Krizman geeft een lange en hoge pass. Vall kopt de bal weg. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tomac trapt de bal weg. Klungelig pakt El Alil de bal. El Alil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto geeft een lange en hoge pass. Tomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - fc galaxy sb 0:23

85e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto met een sublieme pass. Dominović rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Mariz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Berg rent richting de bal. Kurajica rent richting de bal. Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penzioneri 87%, fc galaxy sb 13%.
penzioneri - fc galaxy sb 0:23