Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onako ali kratko culukowski
moja 442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klešnik speelt de bal door. Čukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Catela verovert de bal door een tackle van achteren. Catela geeft de bal voor. Lakovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pupčević heeft problemen om de bal te vangen. Klešnik rent richting de bal. Grbavac begaat een overtreding. Grbavac krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klešnik met de inworp. Ćurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Catela speelt de bal door. Lakovski is nu in balbezit. Lakovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Klešnik de bal. Klešnik probeert naar een medespeler te passen. Catela probeert naar een medespeler te passen. Kolesnjikov is nu in balbezit. Kolesnjikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kravarušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakovski rent richting de bal. Lakovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kokeza passt de bal met de wreef. Klešnik met een sublieme pass. Kolesnjikov is nu in balbezit. Lakovski rent richting de bal. Lakovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - culukowski 1:0

22e minuut.
Soko rent richting de bal. Čomor onderschept slim de pass. Čomor geeft een lange en hoge pass. Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kokeza verovert de bal door een tackle van achteren. Kokeza geeft een lange en hoge pass. Bilješko probeert de bal met de borst te controleren. Kolesnjikov rent richting de bal. Kolesnjikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klešnik geeft een hoge lob. Bilješko kopt de bal weg. Bačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kokeza is nu in balbezit. Catela rent richting de bal. Catela passt de bal met de wreef. Kolesnjikov is nu in balbezit. Kolesnjikov schiet op doel. Gligorjević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 40%, culukowski 60%.
Onako ali kratko - culukowski 1:0

68e minuut.
Kokeza probeert de bal aan de voet te houden. Catela rent richting de bal. Catela passt de bal zonder na te denken. Kolesnjikov rent richting de bal. Kolesnjikov draait met de bal, schiet en ... Gligorjević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bačić rent richting de bal. Catela verovert de bal door een tackle van achteren. Catela probeert naar een medespeler te passen. Lakovski is nu in balbezit. Lakovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - culukowski 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 23%, culukowski 77%.
Onako ali kratko - culukowski 2:0